Merhabalar ;
Önceden size hesabımı tanıtmıştım bayağı değişiklik yaptım birzda eğlenerek yptım uğraşmadan
http://www.turkmmo.com/darkorbit/2207668-laned123-buda-benim-hesabim.html
Eski konu buydu şimdiki hali ;
Önceden size hesabımı tanıtmıştım bayağı değişiklik yaptım birzda eğlenerek yptım uğraşmadan

http://www.turkmmo.com/darkorbit/2207668-laned123-buda-benim-hesabim.html
Eski konu buydu şimdiki hali ;
Genel ;
Confi 1
Confi 2
İrisler
Arge
Evet ne yapmalıyım simdi ?
Confi 1
Confi 2
İrisler
Arge
1-iris-8 irise tamamla
2-arge-en az 24
(bunları yaparken skylap geliştir)
3-yetenek tasarımı veya aegis-aegis+elmas öneririm veya spectrum tasarımı
4-pet-kami3-ve diğer moduller
en sondada apis parçası ve lf4 için kutu bu sıraya göre gitsen iyi olur
2-arge-en az 24
(bunları yaparken skylap geliştir)
3-yetenek tasarımı veya aegis-aegis+elmas öneririm veya spectrum tasarımı
4-pet-kami3-ve diğer moduller

en sondada apis parçası ve lf4 için kutu bu sıraya göre gitsen iyi olur

bence
1.iris fulle
2.kalın sık
3.pet al 3lvl modül en az kaçıncı seviyede alınıyosa o seviyeye kadar getir bu zamana kadar tamir modülü dışında modülleri 1 lvl alma bence 3 al direkman
4.git pvpde kutu aç eğer lf3lerin fullse lf4 başla düzenli olarak aç lf4 günü apis günü vb. bunları yaparken zaten mutlaka tasarım çıkar
5.petin dediğim gibi olunca modüllerini tmmla kami toplama kombo tamir fln sonra gerisi gelir zaten argemi yapacan gene kutumu açacan sen karar ver bunlar gerekli olanlardı bunlar bitince ben olsam lf4 fullerdim benim görüşüm bu yalnışım varsa söleyin saygı duyarım
1.iris fulle
2.kalın sık
3.pet al 3lvl modül en az kaçıncı seviyede alınıyosa o seviyeye kadar getir bu zamana kadar tamir modülü dışında modülleri 1 lvl alma bence 3 al direkman
4.git pvpde kutu aç eğer lf3lerin fullse lf4 başla düzenli olarak aç lf4 günü apis günü vb. bunları yaparken zaten mutlaka tasarım çıkar
5.petin dediğim gibi olunca modüllerini tmmla kami toplama kombo tamir fln sonra gerisi gelir zaten argemi yapacan gene kutumu açacan sen karar ver bunlar gerekli olanlardı bunlar bitince ben olsam lf4 fullerdim benim görüşüm bu yalnışım varsa söleyin saygı duyarım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)