HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Turkmmo RpgMmo, TurkMMO takımı kuruldu!Bu birliğin içindeki herkes birbire yardım edip, kardeş olacaktır!Bu birlikteki herkes bir RpgMmo olacaktır!Bu gruba katılan ve bundan sonra Oynucağımız Oyunlarda herkesin ismi geçmekle birlikte takımımız adı geçicektir.Bütün Oyunlara Aynı Anda Başlıcaz Ve Aynı Anda Oynucaz Birbirimize Her Zaman Yardım Edicez,herkesin ilgisini çekicektir!
Gruba katılmak isteyenlerin gerekleri
İndirme Linki:
Grub Msnemiz Herkes Oraya Gelsin:group121794@groupsim.com
Twitterımızden takip edebilirsiniz:Turkmmo Mmo Rpg
TurkmMmo RpgMmo Fun Clup:
Size grubu kısaca açıklamak gerekirse hepimiz aynı anda bi oyuna başlcıaz ve orda oynucaz ve hep birlikte haraket etcez gelmek isteyenler aşağıdan isimlerini yazsınlar gruba alalım.
Üyeler:
Gruba katılmak isteyenlerin gerekleri
- +50 Mesaj
- Online saati 1-2 saat ve + (Özel durumlarda düşürülebilir)
- Herhangi bir vukuatı olmayacak kişiler (Küfür,virüs yayma,para kazanmaya calisma)
- Katılırsa takıma karşı saygılı davranacağına en kutsal şeyler üzerine dair söz vermelidir.
- Birbirimize sürekli yardım edicez kendimizden önce takım arkaşımızı düşüncez ve hep birlikte organize olucaz ve içimizde kargaşaya ve tartışma olmucak.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İndirme Linki:
Grub Msnemiz Herkes Oraya Gelsin:group121794@groupsim.com
Twitterımızden takip edebilirsiniz:Turkmmo Mmo Rpg
TurkmMmo RpgMmo Fun Clup:
Size grubu kısaca açıklamak gerekirse hepimiz aynı anda bi oyuna başlcıaz ve orda oynucaz ve hep birlikte haraket etcez gelmek isteyenler aşağıdan isimlerini yazsınlar gruba alalım.
Üyeler:
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)