ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Lan sen onlara ben ve gözdemsin dalınca dalardın lan. MEhmet abi ve ben yokken sen içerde afk olurdun. Sen bize sığınmısdın lan. Lan arkadaslarım dediğin adamları ben mavide serbes acar hepinizi üst üste koyarda keserdim. Len fearmen yalan dediğin şey sende yuva yapmıs az dürüst olda konus be... Sen kim beni sarılardan korumak kimdi lan. Ben seni o zamnlar pvp acarda keserdim mavide. MAviden S.kt.r g.t diye.zevk olmadıgındanmı adamlar seni keserek zevkden 4 köse oluyorlardı ss leri atimmi ????? o adamlar saglamdı sözüm yok apoyla son konusmamızdada ona güzelliğim oldu zaten ama o adamlar bırakmadan önce 15 kişi birden dalardı onlara son zamanlarda hep öyle sürdü maviler üstün geldi ondan sonra oyundan kayboldular eğer ben onlara arkadaslarla dalmasaydım onlar suan hala seni kesiyor olurdu oyun ozmnlar cok iyiydi adamlar saglamdı niye bıraksınlar oyunu bizde kabahat senin pm lerine cevap verende kabahat onları biliyon savaşa gelin die aglıyordun bunları hatırla şimdiki aklım olsa o adamlara destek verirdim sen adammısın![]()