TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Bittik beyler :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan f0rcexx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 53
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Ibot almanın zamanı geldi,Pbdo bot devri kapandı hayırlı olsun arkadaslar ! Çünkü Ibot kesınlıkle bigpointin bunu kararlastırdım.Darkorbit uridium projesi çıkmadan once Ibot çalışmalara başlamıştı ve ilk önce Ibot uridium mıktarını cogaltmak için proje yaptı.Diger botlar daha fix.Darkorbit açılır açılma ıbotta açılıyor...Kesinlikle bu işte bi iş var Ibot kesin bişey daha cıkarıp bu bot çökmesinden sadece ıbot kalkıcak bak gorursunuzzzz

kardeşim konu kapanırsa kapansın ama bu forumdaki çoğu insan önce adam olsun karşısındaki adamı alaya almasın hemen şurda adam gibi bişey konuşuyoruz çözüm sunuyoruz yok senin yaşın 12 - 13 gelsin real de görsünler 12-13 yaşındaki çoğu içe doğru s.çmak neymiş o zaman anlarlar

Doğru düzgün bir şey desen de neyse.Sanki o kadar kolay işmiş gibi konuşuyorsun.Hadi kapattın (!) siteyi diyelim.Eline ne geçecek ?.30 dk sonra geri açılacak.Site kapandı diye darkorbit bu uygulamadan vaz mı geçecek ?.Aynı zamanda hukuki yönleri de var.Ayrıca bir daha mesaj atma bu konuya.Eğer illa cevap yazmak istiyorsan ö.m at

Doğru düzgün bir şey desen de neyse.Sanki o kadar kolay işmiş gibi konuşuyorsun.Hadi kapattın (!) siteyi diyelim.Eline ne geçecek ?.30 dk sonra geri açılacak.Site kapandı diye darkorbit bu uygulamadan vaz mı geçecek ?.Aynı zamanda hukuki yönleri de var.Ayrıca bir daha mesaj atma bu konuya.Eğer illa cevap yazmak istiyorsan ö.m at

bak kardeşim ben öneriyi vazgeçerler diye sunmuyorum dediğin gibi olsun diyelim siteyi çökerttik çöktükten sonra burdaki çoğu insan intikam almış gibi nasıl sevinecek :016::ka05::f34: bi bilsen bu yüzden kalkıp evde halay çeken bile olur :m10::005::073:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri