Yalanmı oldu proje .s ozaman ben neden 2k kasıyorum saatte ?Beyler çokda üzülmeyin nasıl olsa uridium azaltma işide vardı ama yalan oldu belki kapanır belki kapanmaz
Yalanmı oldu proje .s ozaman ben neden 2k kasıyorum saatte ?
aga nolcak task fln çıkardılar i bot sistem yaptı hadi olmadı npc kesiriyoruz.
Sunuda söylemek isterim Sephiroth Çok yetkili bir admindir bence darkorbit bu sefer çok kararlı ingiliz forumunu takip edin konuşmaları filan bu sefer botlar yüzde 70 ihtimal çok büyük çöküntüye gircek sadece ibot kalkacak gibi bunun üstesinden
adam haklı beyler dağılınSunuda söylemek isterim Sephiroth Çok yetkili bir admindir bence darkorbit bu sefer çok kararlı ingiliz forumunu takip edin konuşmaları filan bu sefer botlar yüzde 70 ihtimal çok büyük çöküntüye gircek sadece ibot kalkacak gibi bunun üstesinden
ama gerçekten katılıyom tek çıkacak olan ibot olur ve bot fiyatlarıda çok yükselir benceyandık desenıze
ama ıbot un sahıbı bu gune kadar ayakta kaldıysa kalmayada dewam edecektır ıbot kıngtır dark falan dınlemez ıvan adam yazılım kralı 
D:
ama ıbot un sahıbı bu gune kadar ayakta kaldıysa kalmayada dewam edecektır ıbot kıngtır dark falan dınlemez ıvan adam yazılım kralı 
D:Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)