Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
fazla artislenmenin sonu odur kimsesi kalmadı yanında kendi bile baska carlarda takılıyor + loncasındaki adamlarda öğrendi neyin noldugunu o ss deki crazysura da suanda loncamda kapımız acık KARADAG da gördü kimin haklı oldugunu geldi ve canım dediği adamlarda suan konarılıda veya baska loncalarda sonu bu işde bizde 4 senedir burdayız ama hiçbir dostumuda satmadım üstünlük taslamadım fark bu hadi kolay gele.
Fearmen sen hala konusun mu lan insanların yüzüne gülüp arkasından konusan karaktersiz bir insansın. Onu bunu eleştirmeden önce önce kendine bak adammıyım diye. Herkes biliyor senin ne b.k olduğunu. Daha düne kadar crazysura ile kanlı bıcaklıydınız. O senin için fake resimler yapar forma atardı sen onu oyunda kesecem forma cvp verecem diye bir yerlerini yırtardın. sen zoru görünce onun bunun yanına sığınanan şempazesin kabul et.
elıne koluna saglık kardesım her zaman beraberız yanyanayız bazı kızlar gıbı ardadan gelmeyız ve dolandırıcılık yapıp onlar gıbı car degızmeyızzzzz.........

her annenın oglu donme olur ama he ananın oglu da fear ve gara gıbı erkek olamaz . mavıazraıl denızguzlum hukumdar karadag bunlar kız tayfası,fear gara ıse erkek tayfası....
hogan 1 incisi benim karakterimi sen bilemezsin yanımdaki dostumlarım bile bir kısmını bilir o konuda eleştiremezsin bu 1 .
2 incisi ben kimsenin arkasından konusmam varsa 1 ss m birinin arkasından attıgım görüntü buyur göster forumda .
3 üncüsü ise kimsenin yanına sıgınmam ben oyunun akısına göre ileriye dönük plan yaparım kimsenin loncasına girmem kırmızılara gecdim kimseye güvenerek sıgınarak gecmedim azrailde son zamanlarda düşmanlıgını bitirmisdi yan carlarla konusarak benle ss leri var ama oda kral oldugunu sandı ondan kırmızı oldum .
4 ise bu sana cok acı gelebilir sen oyunda her arkadas dediğin loncada beraber oldugun adamlar bana karsı savaşmaz bunu bil bu sana son sözüm olsun daha da bu ortama bulasma baska yere kaldır magbadını ...!
2 incisi ben kimsenin arkasından konusmam varsa 1 ss m birinin arkasından attıgım görüntü buyur göster forumda .
3 üncüsü ise kimsenin yanına sıgınmam ben oyunun akısına göre ileriye dönük plan yaparım kimsenin loncasına girmem kırmızılara gecdim kimseye güvenerek sıgınarak gecmedim azrailde son zamanlarda düşmanlıgını bitirmisdi yan carlarla konusarak benle ss leri var ama oda kral oldugunu sandı ondan kırmızı oldum .
4 ise bu sana cok acı gelebilir sen oyunda her arkadas dediğin loncada beraber oldugun adamlar bana karsı savaşmaz bunu bil bu sana son sözüm olsun daha da bu ortama bulasma baska yere kaldır magbadını ...!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)