xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Büyükweb Nasıl Bilirsiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 23ORoR23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
bana guvenılır tr tipi files yükleyen bilisim lazm işte :) fiyat 90 ve 75 arası :)

Bu devirde öyle birini bulmanız çok zor neden adamlar emekleri olmadıkları halde gidip qarez, maxmi v.b kişilerin fileslerini biz yazdık biz kodladık gibisinden laflarla milleti kandırıyor. Kanmayanlar belli zaten yaklaşık 1 senedir takip ediyorum bu hosting ve sunucu işlerini adam gibi adam tutsan 100 kişiden en çok 10 kişi çıkar emin olabilirsiniz. Tavsiyem bence files satan adamlar var onlara görüşüp ucuz fiyata anlaşabilirsiniz. Ve son olarak Metin2 sunucu satan kişilerden sunucu almayın bence :)

Keyifli geceler dilerim.

Son düzenleme:

Bu devirde öyle birini bulmanız çok zor neden adamlar emekleri olmadıkları halde gidip qarez, maxmi v.b kişilerin fileslerini biz yazdık biz kodladık gibisinden laflarla milleti kandırıyor. Kanmayanlar belli zaten yaklaşık 1 senedir takip ediyorum bu hosting ve sunucu işlerini adam gibi adam tutsan 100 kişiden en çok 10 kişi çıkar emin olabilirsiniz. Tavsiyem bence files satan adamlar var onlara görüşüp ucuz fiyata anlaşabilirsiniz. Ve son olarak Metin2 sunucu satan kişilerden sunucu almayın bence :)

Keyifli geceler dilerim.

Kullandığımız başka filesler için biz kodladık vb. şeyler yazmadık hiç bir zaman.

http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...2317867-buyukwebcom-|-4-adet-files-mt2tc.html yeni konumuza göz atabilirsiniz...

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri