HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
selamun aleykum büyük webin turkmmoda actıgı konuyu okumustum 75 tllık server almayı dusunuyorum siz bu bilisimi nasıl degerlendiriyorsunuz yse nosu filan dogru sunucularında sıkıntı vs bişey yada yarı yolda bırakma ticket sanıyede cevab dylde 5 6 gun içersinde bakma gibi bişey yok dur demı ? goruslerınızı alayım
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
bana guvenılır tr tipi files yükleyen bilisim lazm iştefiyat 90 ve 75 arası
![]()
Bu devirde öyle birini bulmanız çok zor neden adamlar emekleri olmadıkları halde gidip qarez, maxmi v.b kişilerin fileslerini biz yazdık biz kodladık gibisinden laflarla milleti kandırıyor. Kanmayanlar belli zaten yaklaşık 1 senedir takip ediyorum bu hosting ve sunucu işlerini adam gibi adam tutsan 100 kişiden en çok 10 kişi çıkar emin olabilirsiniz. Tavsiyem bence files satan adamlar var onlara görüşüp ucuz fiyata anlaşabilirsiniz. Ve son olarak Metin2 sunucu satan kişilerden sunucu almayın bence
Keyifli geceler dilerim.
karışmak gibi olmasında sen m2satis@yasambilisim.net ekle konuş onlar 7/24 destekli konularında uzman.
tamam m2satis@yasambilisim.net ekle konuş ahmet yolladı dersen sana hertürlü desteği sağlarlar.

fiyat 90 ve 75 arası