berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Büyükweb Nasıl Bilirsiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 23ORoR23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

selamun aleykum büyük webin turkmmoda actıgı konuyu okumustum 75 tllık server almayı dusunuyorum siz bu bilisimi nasıl degerlendiriyorsunuz yse nosu filan dogru sunucularında sıkıntı vs bişey yada yarı yolda bırakma ticket sanıyede cevab dylde 5 6 gun içersinde bakma gibi bişey yok dur demı ? goruslerınızı alayım

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

bana guvenılır tr tipi files yükleyen bilisim lazm işte :) fiyat 90 ve 75 arası :)

Bu devirde öyle birini bulmanız çok zor neden adamlar emekleri olmadıkları halde gidip qarez, maxmi v.b kişilerin fileslerini biz yazdık biz kodladık gibisinden laflarla milleti kandırıyor. Kanmayanlar belli zaten yaklaşık 1 senedir takip ediyorum bu hosting ve sunucu işlerini adam gibi adam tutsan 100 kişiden en çok 10 kişi çıkar emin olabilirsiniz. Tavsiyem bence files satan adamlar var onlara görüşüp ucuz fiyata anlaşabilirsiniz. Ve son olarak Metin2 sunucu satan kişilerden sunucu almayın bence :)

Keyifli geceler dilerim.
:) Yakında tekrar sabit konu ve reklamımız yayınlanacaktır. 3 Gün kadar sabrederseniz yeni fileslerle tanıtım yapacağız.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri