Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

NumberOneMt2 %100 Editsiz Orta server...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xAshGobLinx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 119

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

[FONT=&amp]----NumberOneMt2 Tanıtım----[/FONT]
[FONT=&amp]-GMler sürekli online ve son derece ilgilidir.[/FONT]
[FONT=&amp]-Zırhcıda +6 çelikler 25mden bulunur.[/FONT]
[FONT=&amp]-Serverimiz%100 Editsiz ve çok eğlencelidir.[/FONT]
[FONT=&amp]-Serverdesık ve düzenli event yapılır.[/FONT]
[FONT=&amp]-Oyuniçi destek vermiyoruz! Lutfen sorun ve goruslerinizi [/FONT][FONT=&amp]www.golbasi2.oyundevrani.com[/FONT][FONT=&amp] danticket atarak bizlere bildiriniz.[/FONT]
[FONT=&amp]-Üç yol savaşları ve OX yarışmalarıyla oyunu eğlenceli hale getirdik.[/FONT]
[FONT=&amp]-Sizlerinfikirleri Bizim önceliğimizdir. Fikirleriniz en on planda kayda alınır![/FONT]
[FONT=&amp]-DevilsCatacomb gibi haritalarımız var.[/FONT]
[FONT=&amp]-Oyundakidonusumler TR tipidir.[/FONT]
[FONT=&amp]-Silahdonusumu Kolay, ve zırhlar ise aksi takdride zordur. Zırhı dönüştürebilmeniziçin Azrailden düşen bazı parçalar ister. Ama merak edmeyin sık sık ve duzenlievnt var, başta da dediğimiz gibi...[/FONT]
[FONT=&amp]-OyununTum icerikleri renklerle doludur.[/FONT]
[FONT=&amp]-Kurbanbayramına ozel Bomba gibi etkinliklerimiz var. Ozel gunlerde bunları tekrarederiz![/FONT]
[FONT=&amp]Hadigel bir tek sen eksiksin. Unutma sıkı rakipler seni bekliyor![/FONT]
[FONT=&amp]NOT:sizlere gmyim diyip item isteyenlere inanmayınız Kadromuz şu şekildedir:[/FONT]
[FONT=&amp]-[TL]ByFaTaL[/FONT]
[FONT=&amp]-[TL]Unique[/FONT]
[FONT=&amp]-[GM]AsaLet[/FONT]
[FONT=&amp] HEPİNİZE İYİ OYUNLAR DİLERİM...[/FONT]

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri