kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

S4 League SpeedRun Çalışmaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TsuNamiTown
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

SpeedRun Koşu Stilini Nasıl Buldunuz

• Gerçekten güzel ve hoş bir yöntem

• Güzel, ama biraz zor...

• Kötü, Zor ve Tehlikeli. Ölme riski çok fazla.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle Forumdaki herkeze Merhaba!

Arkadaşlar SpeedRun nedir? Muhtemelen hiçbiriniz S4 League'de SpeedRun diye bir şey duymamışsınızdır.
Bu Base'ye ilerleme yolu tamamen benim ürünümdür. Yani bunu bulan kişi benim.

SpeedRun: Belli kısıtlamalarla karşı takıma ulaşmanın hızlı yollarına denir.

Neler yaparsam SpeedRun sayılmaz?[/QUOTE]
Speedrun yaparken Wall Jump, Daggerle vurmak, boş koşup vakit kaybetmek hatta yürümek bile yasaktır!
SpeedRun sayılabilmesi için:

Sürekli Koşacaksınız
Ya çok az ya da çok fazla zıplayacaksınız. (Tabii ki vakit kaybetmeyecek şekilde)
Yürürseniz SAYILMAZ
İzin verilen hareketler: Koşma, Zıplama, Plasma Sword'un vuruşları. Başka herşey YASAK.
SpeedRun yaparken elinizde Spy Dagger, Counter Sword ve (Plasma Sword hariç) tüm silahlar bulunabilir. Plasma Sword ile koşmak yasak. Bitiriş hareketi olarak kullanabilirsiniz.
Peki her şey yasak. Böyle oynanır mı hiç? İnsan arada daggerini sallar, Cs'si ile vurur, adam filan öldürür.
Amaç sadece koşarak Baseye ulaşmak. Adamlarla uğraşırsanız zaten hem sp kaybedersiniz, hem de ölme ihtimaliniz artar.

Burada Kuralların üstünden kısaca geçtim

Bu bir trick türüdür. Fazlasıyla kolaydır ve TD atmayı seri hale getirmek için tasarlanmıştır.

Lütfen:
Tricklerin berbat. Keşke çekmeseydin!
Pöf! Gereksiz!
Gibi yorumlar atmayınız!

Ayrıca
iyi de bunları Herkes yapabilir :D
gibi yorumlarda atmayınız! Amaç en hızlı ve en seri şekilde TD atmak. Eğer herkes yapamasaydı "SpeedRun" olmasının bir mantığı kalmazdı.

Peki ya şimdi? Benim sizin için çektiğim örnekleri gördünüz. Şimdi sıra sizde! Sizden şunu istiyorum arkadaşlar: Çektiğiniz Amateur/Professional SpeedRun videolarınızı bu konunun altına ekleyin. Bu isteğimi tamamlayan !Herkese! Rep vereceğim!

Herkeze Başarılar diliyorum arkadaşlar! Videolarınızı ve Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum :)

SİZDEN GELENLER:
- @DeReLee; :
-
@juddge86;

Signed ßy TsuNamiTown™

All rights reserved

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri