Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle Forumdaki herkeze Merhaba!
Arkadaşlar SpeedRun nedir? Muhtemelen hiçbiriniz S4 League'de SpeedRun diye bir şey duymamışsınızdır.
Bu Base'ye ilerleme yolu tamamen benim ürünümdür. Yani bunu bulan kişi benim.
SpeedRun: Belli kısıtlamalarla karşı takıma ulaşmanın hızlı yollarına denir.
Arkadaşlar SpeedRun nedir? Muhtemelen hiçbiriniz S4 League'de SpeedRun diye bir şey duymamışsınızdır.
Bu Base'ye ilerleme yolu tamamen benim ürünümdür. Yani bunu bulan kişi benim.
SpeedRun: Belli kısıtlamalarla karşı takıma ulaşmanın hızlı yollarına denir.
Neler yaparsam SpeedRun sayılmaz?[/QUOTE]
Speedrun yaparken Wall Jump, Daggerle vurmak, boş koşup vakit kaybetmek hatta yürümek bile yasaktır!
SpeedRun sayılabilmesi için:
Sürekli Koşacaksınız
Ya çok az ya da çok fazla zıplayacaksınız. (Tabii ki vakit kaybetmeyecek şekilde)
Yürürseniz SAYILMAZ
İzin verilen hareketler: Koşma, Zıplama, Plasma Sword'un vuruşları. Başka herşey YASAK.
SpeedRun yaparken elinizde Spy Dagger, Counter Sword ve (Plasma Sword hariç) tüm silahlar bulunabilir. Plasma Sword ile koşmak yasak. Bitiriş hareketi olarak kullanabilirsiniz.
Amaç sadece koşarak Baseye ulaşmak. Adamlarla uğraşırsanız zaten hem sp kaybedersiniz, hem de ölme ihtimaliniz artar.Peki her şey yasak. Böyle oynanır mı hiç? İnsan arada daggerini sallar, Cs'si ile vurur, adam filan öldürür.
Burada Kuralların üstünden kısaca geçtimLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu bir trick türüdür. Fazlasıyla kolaydır ve TD atmayı seri hale getirmek için tasarlanmıştır.
Lütfen:
Tricklerin berbat. Keşke çekmeseydin!Uğraş yok.Gibi yorumlar atmayınız!Pöf! Gereksiz!
Ayrıca
gibi yorumlarda atmayınız! Amaç en hızlı ve en seri şekilde TD atmak. Eğer herkes yapamasaydı "SpeedRun" olmasının bir mantığı kalmazdı.iyi de bunları Herkes yapabilir![]()
Peki ya şimdi? Benim sizin için çektiğim örnekleri gördünüz. Şimdi sıra sizde! Sizden şunu istiyorum arkadaşlar: Çektiğiniz Amateur/Professional SpeedRun videolarınızı bu konunun altına ekleyin. Bu isteğimi tamamlayan !Herkese! Rep vereceğim!
Herkeze Başarılar diliyorum arkadaşlar! Videolarınızı ve Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
SİZDEN GELENLER:
- @DeReLee; :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- @juddge86;Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Signed ßy TsuNamiTown
All rights reserved
Son düzenleme:
İlk başlarda çok zorlanırsın ama sonra elin alışırTeşekkürler. Ama ben Bu Hareketleri Yaparken Lazere DeğiyorumYararlı.
biraz zor gelir başta ama sonra elin alışır. St2'de yararlı olabileceğini düşündüm.Video'ya başlayanlar var mı?
Amaç hızlı bir şekilde TD atmak. Zaten herkesin yapabileceği bir şey olması gerektrickleri herkez yapabilir