Arkadaslar fransada üyelik acmayı düsünüyorum uri miktarı piyasa filan nasıl bilgisi olan yardım edebilirmi ???
ben fransa 4 te oynuyorum sana kısaca bilgi vereyim
oyuncu sayısı biraz yüksek ancak ticaret çok pahalı degil
leonov 1m
vengeance 1m
goli 10m
lf3 5-6m
iris 20m
civarında gelirsen beraber oynarız clandan yardımda yaparım
Fransa deilde Global avrupa 3-5 yada 4 iyidir hem türkçe hem cok insan yok 2-3 m ye goli alabiliosun![]()
Uri kasıs miktari ne kadar.Bencede katılıyorum global avrupa 4'e katıl hem orda piyasa düşük hemde %25 türk var !...
ben global avrupa 4 teyim. pvp haritaları boş oluyor. saatte 6 k kasılıyor. normal x-2 de npc kestirecek olursan saatte 2.5k . alışveriş o kadar ucuz olmayabiliyor. irisleri arkadaş 110m bastı da aldı mesela. serverde full sayısı az değil.bu yüzden uzun bir süre kasman gerekir ki diğer güçlülerle başa çıkabilesin. 3 ayda serverda düzgün bir gemiye sahip olursun. apis havoc filan yapmadığın sürece ilk sen kesilecekler hedefinde olursun
vru nun avantajıyla beraber dezavantajı var. vru olursan palla haritasında çok iyi toplama yapabilirsin. geceleyin palla haritasında toplamaya bıraktım botu düşün artık
800gg olmuştu sabahleyin. mmo veya eic olursan böyle bir şansın yok indiriyorlar
ancak vru olursan kesecek adam bulamıyorsun o sıkıntı oluyor. mmo olan adam 30 gemi kesiyorsa sen 10 tane kesersin öyle diyeyim.
vru nun avantajıyla beraber dezavantajı var. vru olursan palla haritasında çok iyi toplama yapabilirsin. geceleyin palla haritasında toplamaya bıraktım botu düşün artık
800gg olmuştu sabahleyin. mmo veya eic olursan böyle bir şansın yok indiriyorlar
ancak vru olursan kesecek adam bulamıyorsun o sıkıntı oluyor. mmo olan adam 30 gemi kesiyorsa sen 10 tane kesersin öyle diyeyim.eğer sağlam arkadaşların varsa tr serverine başla ancak yoksa global en mantıklısıdır ucuzz 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)