Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kritik vuruş sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rrhamzarr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ejderha gücü müsün iyileştirme mi ? Kritik çoğunlukla iyileştirmede gelir...

Ejderha gücüyüm ama tam tersi olması gerekmezmi çünkü ejderha gücünde ejderha yardımı var %40 kritik sağlıyo bana

Arkadaşımın dediği gibi skillerde gelme oranı çok düşüktür kritiğin. Düz vuruş olarak iki vuruştan birinde geliyorsa normal demektir, yani her hangi anormal bir durum söz konusu değil.

Tabikide her skill attığımda kritik gelicek diye bir şey yok ama ben 2 skilden birinde kritik vurmayı umuyordum malesef öyle birşey olmuyor 4-5 skilde anca kritik geliyo %104 kritiğim olmasına rağmen

Arkadaşımın dediği gibi skillerde gelme oranı çok düşüktür kritiğin. Düz vuruş olarak iki vuruştan birinde geliyorsa normal demektir, yani her hangi anormal bir durum söz konusu değil.

Bu işde bir mantıksızlık var arkadaşlar.Çünkü düz vuruşlarda kritik gelmez delici gelir.Kritik gelmiyorsa serverde sorun olma ihtimali büyük.Kritikle düz vuruşun uzaktan yakından ilgisi yoktur...
Tarafımca denenmiştir.

Kritik skilde delici ise düz vuruşlarda gelir ...

Kritik skilde delici ise düz vuruşlarda gelir ...

Onu bende biliyorum zaten.JuSiFer adlı arkadaşım kritik skillerde gelme oranı az ise düz vuruşlarda gelir demiş.Sözüm ona :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri