sen bi ara forumda çekiliş yapcam diye milletin hesaplarını çoran adam değilmisin ? hatırladığım kadarıyla sendin.
Yanlış hatırlıyorsun kardeşim ben 1 kere çekiliş yaptım onda da verdiğimi resimli olarak kanıtladım. Lütfen suçlama yapmadan önce bir daha düşünün.
arkadaşlar hile güvenlidir bu tür cracklerde source kodlarını gizleyince bazı virüs programları trojan olarak algılıyor(Nedeni source kodlarının trojan virüsünün çalışma şekline benzemesidir...) source kodu olan programlarda virüs totalde eset e bakınız diğerleri source kodlarını aktif olarak taramıyor dünyada bir kaç şirket bu taramayı gerçekleştiriyor eset te bunlardan biri.
Tesekkürler kerkeva iyidir denice myarın elitepvperste görmüstüm virüsler olabilir normal...
Tesekkürler kerkeva iyidir denice myarın elitepvperste görmüstüm virüsler olabilir normal...
Görüyorum zaten seni arada beni takip ediyorsun resmen yorumlarıma falan cevap atıyorsun

Saçma saçma konular açıyorsunuz böyle konular gerilere gidiyor. Biraz daha duyarlı olalım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)