Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

sayın admın bu kelimene cevap acılll !!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 45karizma45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 787
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Duyuruları okuyun lütfen.Bilip bilmeden konuşmayında.Datacenter'ler çok gecikti.Sorun bu yüzden kaynaklanıyor.Oyun kapanmıyacaktır.Kapanacak olsa bile gerekli işlemler yapılacaktır ..;)

Artık bu tip konular açmayı bırakın lütfen,konu kilit ..

Sorun bizde olsa neyse ama sorun datacenter da.Adminimizin bi suçu yok.Bilip bilmeden konuşmayın.45karizma45 sende bi sw aç ve yap bakalım bi bakım.Datacenterda bi sorun oldugu zaman sende bekletirsin insanları.

Evet admine hak veriyorum açılan konulardan edilen bir sürü hakaret ve küfürden dolayı bunalmış olabilir bizim milletin 2 lafından birisi küfürdür eğer bu işlerle uğraşıyorsanız hazmınızın geniş olması lazım ancak son iletilerde Admin böyle kelimeler kullanmaya başladı forum yöneticisi böyle konuşuyorsa bu msjları gören çocuklar dünden koşar herkesin kullandığı kelimelere dikkat etmesi lazım kim olursa olsun saygılar....

bana katılan yada katılmayan tüm arkadaşlar teşekür ederim. Arkadaşlar öncelikle burda benim anlatmak istediğim server bakımda deyip geciştirmler ve tam bilgi aktarılmaması bu server tadilat onarım konusu baya kafa karıştırmaya başladı bi ben düşünmüyom benim gibi düşünen lerinde aynası olmaya calışıyom elbede ben yönetimi yada sorumluları rendice edecek kıracak bişi yapmaya calışmıyom en doğal hakımızı soruyom server tam ne zaman acılacak tarih ay gün saat bunu önce bilelim sonra diğer aklımızda kötü düşünceler kalmaz ve burda bazı yetkili olan arkadaşlar Duyuruları okuyun lütfen.Bilip bilmeden konuşmayında.Datacenter'ler çok gecikti.Sorun bu yüzden kaynaklanıyor.Oyun kapanmıyacaktır.Kapanacak olsa bile gerekli işlemler yapılacaktır ..

Artık bu tip konular açmayı bırakın lütfen,konu kilit ..
bu kelimeler le bi yere varılmaz arkadaşım dobra ol dürüsd ol ve konuşurken agzından cıkanı kulan duysun kendine yapılmasını istemediğin bi olayı başkasınada yapılmamasını özen göster tekrardan tüm öye ve müsafir olan arkadaşlara teşekür hayırlı günler dilerim görüşmek üzere ......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri