- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar adam 1 gündede olabilir 3 günde süre bilir dedi ama 4. gün oldu eger acılmıcaksa başka pv gecelim gececeksekde yaptıgımız harcamaları geri alalım 1ay olmadı verdiğimiz harcama inşalah doğrudur oyun yenilemede oyun en ii ve son versiyonuyla bize yenilikler katar ve neşe içinde oyunu oynarız ....
serverde satın alınmış okadar editli item varki forumda nediyo süre veriyo 1 ay da kapanırsa serverde yapmış oldugumuz masrafın tamamı 2 ayda kapanırsa yarısı peki server kapanmadını nerden bilcez ya bu oyalama takdihise süre doldurmaya calışılıyosa ? ben söleyim verilen ve yapılan hiç bi masraf geri ödenmez isterse zaman dolsun isterse dolmasın bu oyalama takdıhidir……
Admin cevabı: Herkesi kendiniz gibi sahtekar ve şerefsiz sanmayın lütfen.
kardeşim server 2günlük bakım dedin oldu 1 hafda benim aklıma bu geldi madem kapanmadı tam zaman neden veremiyon ve verdiğiniz tarihlerdede oyun acılmıyo sen sadece benim yazdığım editli itemler ile düşündüğüm kelimeme desen bizim serverde böle bişi yok biz itiraz edene ve server kapandıgında prensiplerimiz gerehi nese yerine getiririz demen lazım ken bana hakared ediyon ve benden özür dilemeni istiyom yoksa hakared davası acacam ben cocuk değilim 32 yaşındayım ayrıca ben size 82 ytl havale yaptım sadece kıralıyet aldım diğer verdiğim item siparişi 1hafda bekledim alamadan oyun bakıma girdi ve 1 hafdadır herkes madur benim yapmış oldugum ödeme oyunda güzel vakid ve oyunun devamlılığı için yardımdı istesem yapmaya bilirdim bu iyi niyetimi böle şerefsiz gibi kelimelerle cevap alcamı bilseydim ne item alırdım nede serveri umursardım . ama hata ben ve benim gibi düşünenlerde heralde bu düşünceye böle bi cevap cok agır size serverinizde başarılar dilerim ve tüm yetkilileri anlayışlı ve düşünerek cevap vermenizi temenini dilerim .............
serverde satın alınmış okadar editli item varki forumda nediyo süre veriyo 1 ay da kapanırsa serverde yapmış oldugumuz masrafın tamamı 2 ayda kapanırsa yarısı peki server kapanmadını nerden bilcez ya bu oyalama takdihise süre doldurmaya calışılıyosa ? ben söleyim verilen ve yapılan hiç bi masraf geri ödenmez isterse zaman dolsun isterse dolmasın bu oyalama takdıhidir……
Admin cevabı: Herkesi kendiniz gibi sahtekar ve şerefsiz sanmayın lütfen.
kardeşim server 2günlük bakım dedin oldu 1 hafda benim aklıma bu geldi madem kapanmadı tam zaman neden veremiyon ve verdiğiniz tarihlerdede oyun acılmıyo sen sadece benim yazdığım editli itemler ile düşündüğüm kelimeme desen bizim serverde böle bişi yok biz itiraz edene ve server kapandıgında prensiplerimiz gerehi nese yerine getiririz demen lazım ken bana hakared ediyon ve benden özür dilemeni istiyom yoksa hakared davası acacam ben cocuk değilim 32 yaşındayım ayrıca ben size 82 ytl havale yaptım sadece kıralıyet aldım diğer verdiğim item siparişi 1hafda bekledim alamadan oyun bakıma girdi ve 1 hafdadır herkes madur benim yapmış oldugum ödeme oyunda güzel vakid ve oyunun devamlılığı için yardımdı istesem yapmaya bilirdim bu iyi niyetimi böle şerefsiz gibi kelimelerle cevap alcamı bilseydim ne item alırdım nede serveri umursardım . ama hata ben ve benim gibi düşünenlerde heralde bu düşünceye böle bi cevap cok agır size serverinizde başarılar dilerim ve tüm yetkilileri anlayışlı ve düşünerek cevap vermenizi temenini dilerim .............
Son düzenleme:
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bende karizma arkadaşa katılıyorum onun yerinde olsam hemen dava açardım
bu yapılan terbiyesizliktir..
bedelinin ödetmek lazım
bu yapılan terbiyesizliktir..
bedelinin ödetmek lazım
- Konular
- 971
- Reaksiyon Skoru
- 195
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 7 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 190
- MmoLira
- -100
- DevLira
- 0
Duyuruları okuyun lütfen.Bilip bilmeden konuşmayında.Datacenter'ler çok gecikti.Sorun bu yüzden kaynaklanıyor.Oyun kapanmıyacaktır.Kapanacak olsa bile gerekli işlemler yapılacaktır ..
Artık bu tip konular açmayı bırakın lütfen,konu kilit ..

Artık bu tip konular açmayı bırakın lütfen,konu kilit ..
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Karİzma Çok haklisin beklemek sorun deİl ama ne kdr beklicemizi sÖleseler sÖlemİolar ne den acaba
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)