Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Bilişim aranıyor...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Apprehensive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 762
Merhaba aradığım özellikte sunucu açabilecek bilişim aranıyor.
-Tr tipi files
-şifreli kristal oda
-7 katlı catacomb
-Uyku modu gibi bi sorunu olmıycak
-Tr tarzı oto pack olucak
-Oyun içi sorunlarla ilgilenicek
-Bk düşürmeli server olucak
-Herhangi bir kesinti falan olmıycak
-Güvenilir olucak
-oto kurulum.sh falan olursa daha iyi olur
-Gelipte bana qarezz01 paylaştığı filesı yükleyip bizim filesımız demiycek

Eğer bu özelliklere sahip bilişim varsa uzun ömürlü bir server açacağız daha önce m2soft alışveriş yaptık.Ne oyun içi ilgileniyorlar server zırt pırt kapanıyor.Abuk subuk nedenler uyduruyorlar. 3 gb sunucu alıcaz eğer bu şartlara uyan bilişim varsa yorum atabilir.

root@turkiyenetwork.org ekleyin www.turkiyenetwork.org canlı deste kticket ys no : 2747 512mb : 19 tl 1gb :24 tl byram kampanyası

Logo.png

Merhabalar ,

FiberDizayn.Net çalışanları olarak , sizlere yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyarız. Deneyimli uzman kadromuz , hızlı sunucularımız , sorunsuz server filesimiz ve " 7/24 Teknik Destek " anlayışımız ile sizlere hizmet vermekteyiz. Yaklaşık 1 senedir Metin2 sektöründe olan FiberDizayn , şu zamana kadar 1 tek müşterisini dahi mağdur etmediği gibi , bundan sonra da mağdur etmeyeceğini size temin etmektedir.

Söylemiş olduğunuz tüm özellikleri size temin edebiliriz. Detaylı bilgi için özel mesaj atabilir , canlı satış operatörlerimizle görüşebilir ya da messenger adreslerimizi ekleyebilirsiniz. Ekibimiz sizlere Sabah 09.00 - Gece 01.00 ' a kadar destek sağlamaktadır.​

Turkmmo Tanıtım Konumuz :
Gitmek için tıklayınız

Server Files Tanıtım Sitemiz :
Gitmek için tıklayınız

Müşteri Yorumlarımız :
Gitmek için tıklayınız

f7shc.gif

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri