kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2 Sunucu Arıyorum..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rapp5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 336

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Başlıktada Belirtildiği Gibi Metin2 Sunucu Arıyorum..

Bilgiğiniz Gibi aydemirserver.com'un Başına Saldırı Olayı Geldi Ve Harddiskler Çöktü

Bende 2 Gün Önce Serverimi Ordan Almıştım. Ama Saldırı Nedeninden Benim Serverde Çöktü.

Neyse Server İadesi İstedim. 15-20 Gün İçerisinde Kesin İade Yapıcağını Söyledi 80 TL

Ben Şöyle Bişey İstiyorum. Serverimi Kursun Satın Alacağım Sunucu. 15-20 Gün İçerisinde 80 TL Yatırılacaktır Hesaplarına

Herhangi Bir Aksilik Durumunda Ben Karşılayacağım Ödemeyi. Sitem vs Var. 1Gb Ram Olsun Alacağım Sunucuda 2 Aylık Almayı Düşünüyorum.

Eğer Kabul Eden Sunucu Olursa. Diğer Aylar Düzenli Olarak Yatırılacaktır Server Kirası. Şuanda Elime Para Olmadığı İçin Bu Yolu Seçtim.

Sadece 15-20 Gün İçerisinde Ödeme Yapılacaktır.

Teşekkürler :( Daha 2 Gün Önce Almıştım Şansıma Saldırı Oldu Harddiskler Çöktü Vs. sadece 15-20 gün içerisinde ödeme yapılacak. aksilik durumunda ödemeyi ben karşılıyacağım

Hayatbilisim tekrardan işe atandı ve görevini yerine getirmeye devam ediyor . 4-5 Ay önce sitemiz hacklenmesine ve makinalarımıza saldırı yapılmasına rağmen yılmadık ve müşterilerimizi yalnız bırakmamaya karar verdik . Performanslı bir ekibimiz ile sizlere vercegimiz sınırsız destekten süpheniz olmasın . Kısa süre içinde messenger'dan satis yapıcagız . Web sitemiz daha aktif değildir ! Stoklar fiyatlarla sınırlıdır ! ..

-------------------------------------

1 GB Metin2 Server : 20 TL

2 GB Metin2 Server : 30 TL

3 GB Metin2 Server : 50 TL

4 GB Metin2 Server : 70 TL

---------------------------------------

hayatbilisim@msn.com

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri