HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Başlıktada Belirtildiği Gibi Metin2 Sunucu Arıyorum..
Bilgiğiniz Gibi aydemirserver.com'un Başına Saldırı Olayı Geldi Ve Harddiskler Çöktü
Bende 2 Gün Önce Serverimi Ordan Almıştım. Ama Saldırı Nedeninden Benim Serverde Çöktü.
Neyse Server İadesi İstedim. 15-20 Gün İçerisinde Kesin İade Yapıcağını Söyledi 80 TL
Ben Şöyle Bişey İstiyorum. Serverimi Kursun Satın Alacağım Sunucu. 15-20 Gün İçerisinde 80 TL Yatırılacaktır Hesaplarına
Herhangi Bir Aksilik Durumunda Ben Karşılayacağım Ödemeyi. Sitem vs Var. 1Gb Ram Olsun Alacağım Sunucuda 2 Aylık Almayı Düşünüyorum.
Eğer Kabul Eden Sunucu Olursa. Diğer Aylar Düzenli Olarak Yatırılacaktır Server Kirası. Şuanda Elime Para Olmadığı İçin Bu Yolu Seçtim.
Sadece 15-20 Gün İçerisinde Ödeme Yapılacaktır.
Bilgiğiniz Gibi aydemirserver.com'un Başına Saldırı Olayı Geldi Ve Harddiskler Çöktü
Bende 2 Gün Önce Serverimi Ordan Almıştım. Ama Saldırı Nedeninden Benim Serverde Çöktü.
Neyse Server İadesi İstedim. 15-20 Gün İçerisinde Kesin İade Yapıcağını Söyledi 80 TL
Ben Şöyle Bişey İstiyorum. Serverimi Kursun Satın Alacağım Sunucu. 15-20 Gün İçerisinde 80 TL Yatırılacaktır Hesaplarına
Herhangi Bir Aksilik Durumunda Ben Karşılayacağım Ödemeyi. Sitem vs Var. 1Gb Ram Olsun Alacağım Sunucuda 2 Aylık Almayı Düşünüyorum.
Eğer Kabul Eden Sunucu Olursa. Diğer Aylar Düzenli Olarak Yatırılacaktır Server Kirası. Şuanda Elime Para Olmadığı İçin Bu Yolu Seçtim.
Sadece 15-20 Gün İçerisinde Ödeme Yapılacaktır.
Teşekkürler
Daha 2 Gün Önce Almıştım Şansıma Saldırı Oldu Harddiskler Çöktü Vs. sadece 15-20 gün içerisinde ödeme yapılacak. aksilik durumunda ödemeyi ben karşılıyacağım
Daha 2 Gün Önce Almıştım Şansıma Saldırı Oldu Harddiskler Çöktü Vs. sadece 15-20 gün içerisinde ödeme yapılacak. aksilik durumunda ödemeyi ben karşılıyacağımHayatbilisim tekrardan işe atandı ve görevini yerine getirmeye devam ediyor . 4-5 Ay önce sitemiz hacklenmesine ve makinalarımıza saldırı yapılmasına rağmen yılmadık ve müşterilerimizi yalnız bırakmamaya karar verdik . Performanslı bir ekibimiz ile sizlere vercegimiz sınırsız destekten süpheniz olmasın . Kısa süre içinde messenger'dan satis yapıcagız . Web sitemiz daha aktif değildir ! Stoklar fiyatlarla sınırlıdır ! ..
-------------------------------------
1 GB Metin2 Server : 20 TL
2 GB Metin2 Server : 30 TL
3 GB Metin2 Server : 50 TL
4 GB Metin2 Server : 70 TL
---------------------------------------
hayatbilisim@msn.com
-------------------------------------
1 GB Metin2 Server : 20 TL
2 GB Metin2 Server : 30 TL
3 GB Metin2 Server : 50 TL
4 GB Metin2 Server : 70 TL
---------------------------------------
hayatbilisim@msn.com
Merhabalar ,
1GB Oyun Sunucusu 26TL/AY
2GB Oyun Sunucusu 41TL/AY
3GB Oyun Sunucusu 57TL/AY
4GB Oyun Sunucusu 71TL/AY
İletişim ; Satis@Mt2Soft.Net - Destek@Mt2Soft.Net
Ys : 2388
1GB Oyun Sunucusu 26TL/AY
2GB Oyun Sunucusu 41TL/AY
3GB Oyun Sunucusu 57TL/AY
4GB Oyun Sunucusu 71TL/AY
İletişim ; Satis@Mt2Soft.Net - Destek@Mt2Soft.Net
Ys : 2388
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)