Konuyu baştan özetliyim, konuyu adminler dışında kimse kilitlemesin,editlemesin,karantinaya taşımasın !
1-) Forumdaki Torpiller ! BoreaL önceden yöneticiydi s.mod olarak dönmesi gerekiyordu ama şuan yönetici , isim değişikliği yoktu ismi değişti, metin2 bölümünde forum ile ilgilenmediği halde o bölümlerde editör oldu .
2-) casper16 oldu Casper16, BoréaL oldu BoreaL oysaki nick değişimi yokmuş :m08:
3-) dazu yu anlatalım.uzman olur olmaz d.mod oldu terfide de direk mod. oldu, peacemackers torpili !
4-) Benim eski hesabım Replicant çalındı.100milyon defa söylememe rağmen peacemackers açmadı.Söyledim Karcemackers hesabı çaldı diye.Ama asla açmadı nedeni ise mmomafya adlı oyunda kavgalıydık.Oysaki hesabı çalınan şifresi unutan üyelere hesapları veriliyor, bize verilmedi !
Forum peacemackers'in yüzünden batacak msn den konuştuk arkadaşlarla forum yönetimindeki neredeyse 10 kişi konuşmama katılıyor ismini söylemiyorum.
admin ve pacemackers konuya yazdıgınız yorumda sen bu kafayla devam edersen daha zor gelirsin vs.vs. yazma Replicant'ın banını kaldırıp şifresini elimde görmek istiyorum, şifreyi bile bilmiyorum arkadaş hesap çalındı msn aktarmış, nasıl giriş yapayım ? İşte Forumun Adaletsizliği, güvenilirsizliği, Torpilliği ve birçok şey daha...
1-) Forumdaki Torpiller ! BoreaL önceden yöneticiydi s.mod olarak dönmesi gerekiyordu ama şuan yönetici , isim değişikliği yoktu ismi değişti, metin2 bölümünde forum ile ilgilenmediği halde o bölümlerde editör oldu .
2-) casper16 oldu Casper16, BoréaL oldu BoreaL oysaki nick değişimi yokmuş :m08:
3-) dazu yu anlatalım.uzman olur olmaz d.mod oldu terfide de direk mod. oldu, peacemackers torpili !
4-) Benim eski hesabım Replicant çalındı.100milyon defa söylememe rağmen peacemackers açmadı.Söyledim Karcemackers hesabı çaldı diye.Ama asla açmadı nedeni ise mmomafya adlı oyunda kavgalıydık.Oysaki hesabı çalınan şifresi unutan üyelere hesapları veriliyor, bize verilmedi !
Forum peacemackers'in yüzünden batacak msn den konuştuk arkadaşlarla forum yönetimindeki neredeyse 10 kişi konuşmama katılıyor ismini söylemiyorum.
admin ve pacemackers konuya yazdıgınız yorumda sen bu kafayla devam edersen daha zor gelirsin vs.vs. yazma Replicant'ın banını kaldırıp şifresini elimde görmek istiyorum, şifreyi bile bilmiyorum arkadaş hesap çalındı msn aktarmış, nasıl giriş yapayım ? İşte Forumun Adaletsizliği, güvenilirsizliği, Torpilliği ve birçok şey daha...
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Tamam arkadaş forumda torpil var herşey var. Boreal kardeşim, dazu amcamın kızı, casper16 amcamın oğlu, peacemackers teyzeoğlum, unthkinq diğer teyzemin oğlu, zeyn0 kız kardeşim, diğer yönetimdeki arkadaşlarda komşuların eşin dostun çocukları kardeşleri falan. Hepsini bir yerden tanıdığımız için getirdik bu forum içinde gerekli rütbelere ki forum içinde kadrolaşalım, bir sonraki seçimde ben seçilemezsem ekibim yönetimde kalsın içerden bilgi alabileyim. Aslında admin nicki için biz 5 yılda bir seçim yapıyoruz admin nickini kullanan kişi değişiyor. Yani herkesi torpille bir yere getirdim ya da eş dost tanıdık olduğu için getirdim çünkü bu forum aslında benim değil ben kurmadım ben büyütmedim. Bu şekilde forumu ele geçirmeyi planlıyorum.
Yeterlimi bukadar senin için ? Haydi şimdi uza.
Kimi hangi rütbeye getireceğime ben karar veririm, kimi göndereceğime de yine ben karar veririm. Benim yetki verip admin rütbesine getirdiğim adamlarda benim verdiğim yetkilerle bu işlemleri benim yerime yaparlar. Biz kendimize göre hakettiğini düşündüğümüz kişilere rütbe veririz forumdan ayrılsa bile ileride güzel yerlerde görmek isteriz. Zaten forum yönetiminden ayrılan pek çok arkadaş bana msnden pek çok zaman yardım istiyorlar bende yardım ediyorum elimden geldiğinde. Yani özet olarak sen forumda torpil var yazdın diye ya da forum adaletsiz yazdın diye bu forumda torpil var anlamına gelmiyor. Hayal dünyandan sıyrıl artık gerçek dünyaya gözlerini aç, sen bu kafayla bu forumda artık bırak yönetim üyesini onaylanmamış üye bile olamazsın. Çocukca düşüncelerini bırak biraz büyü çünkü yazdığın yazılar komik oluyor farkında değilsin. Bu sana verdiğim ilk ve son cevaptır , bundan sonra bu tarz açtığın tüm konular cevap ya da bilgi verilmeksizin kaldırılacaktır. Çünkü bizim senin paranoyalarından daha önemli işlerimiz var