-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Ravery # Burada

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ravery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 89
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Birçok kişi beni tanıyacaktır.
Özellikle eskilerden.
RephaiM ve LexuSs olarak.

Foruma tekrar başlama kararı aldım. Arkadaşlarımın biraz baskısı oldu diyebilirim.
Çoğu kişi tekrar tekrar diyordu. Son olarak hakkımda fazlasıyla dedikodular çıkmış.
Zamanında ne kadar derin yara bıraktım bilmiyorum ama bundan sonrası için kimseyle muhattap olmayı düşünmüyorum.

Herkes kendi işine bakar, herkes kendi işini görür.
Yapacağım şeylerin alıntı, çalıntı, taklit, özenti vb. olması da bu tür benim onlarda açtığım yaraları kapatamayanları ilgilendirmez.

Adım; Mertcan
19 Yaşında, kendini bilen, Yalova'da yaşayan, kendi halinde bir bireyim. Haklarımın yenmesi halinde, haksızlığa uğramamın sonucunda hiçbir tahammülüm yoktur, olması da beklenmez. Bu zamana kadar 1 kişiden bile gerek bilgi almak, gerek arşiv, gerek iş, gerek başka şeyler açısından ne istemiş, ne dilenmiş, ne de yalvarmışımdır.
İnsan aklı herşeye yetebilir ve bu akılla herşeyi de birilerinden birşey istemeden yapacağını düşünüyorum. Yeri gelecek akılsız arkadaşlar yalvaracak isteyecekler yine benden bazı şeyleri, vermeyince sataşmaya çalışacaklar. Artık kendileri söyler kendileri duyarlar. Evet kötü bir geçmişim olmuş olabilir fakat hiçbirşey için erken değildir. Bundan sonra herkes kendi işine bakar. Mümkün olduğunca, çocuk zihniyetli arkadaşlar benle iletişim dahi kurmasınlar.
Hiçbir şekilde yapmacık olmadım, olmam da. Yeni başlayan veya böyle birşeyi huy haline getirmeye çalışan arkadaşlara da tavsiye etmem.

Biraz da iyi huylarımdan bahsedeyim; Aşırı şakacıyımdır. Dozuna göre davranırım. Genel anlamda çoğu şeyi üstüme alınmam ve benim dost dediğim kişilerin de herşeyi üstüne alınmasını sevmem. Tasarım, Photoshop, Grafik, Dizayn hayatımın bir parçasıdır. Metin2, Kurulum, Bakım, Onarım gibi işleri hobi olarak yapmaktayım. Bilişim Firmamız bulunmakta. 1. Gün kardeşim diyip 2. gün selam vermeyi unutanlardan değilimdir ve öyleleri benimle sohbet dahi edemezler. Karşımdakinin nasıl biri olduğunu ve neden benimle konuştuğunu anlayabilecek kapasitedeyim. Devamında da beni zamanla tanırsınız zaten.

Çok uzun yazdım, sanırım.
Bundan sonraki konularda görüşmek üzere.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri