mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

prototype 2 PC Nasıl kurulur kuramadım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hatalar06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Gamecoliksden rica ettim videoyu çekip gönderdim ben youtube vb video sitelerine üye olmadığım için gönderdim
buyrun video Gamecoliks Teşekkürler(kendisi ziyaretci olarak turkmmoya giriyor)
[video=dailymotion;xubvvy]http://www.dailymotion.com/video/xubvvy_turkmmo-video_videogames[/video]

Teamwiever Verin Oyunuzu Bilgisayarınıza Kurim ..

İyi Günler Arkadaşlar Bugün Sizlere Güzel bir Makale hazırladım Makalem Bilimsel bir makale olucak makaleme geçmeden önce sizlere ufacık bir açıklama yapmak istiyorum. Bildiğimiz gibi çoğumuzun Bilgisayarının özellikleri düşük ve gerekli işlemleri yaparken donup kalıyor.Bende bu sorunu çözmenize yardımcı olmak istedim. Bir örnek vermem gerekirse bir internet sayfası açıyorsunuz internet sayfası yarım saatte anca geliyor. çekilmicek bir çile bu çileyi nasıl çözüceğiniz anlatıcam şimdi yazdıklarımı dikkatlice maddeleri sırasıyla yerine getirseniz bilgisayarınız hiçte olmazsa birazcık düzelir.

Evet makaleme başlıyorum.

Arkadaşlar Bilgisayarınızın başlat bölümüne gelin arama bölümüne gelin arkadaşlar. Arama bölümüne Msconfig yazın arkadaşlar orda bir uygulama çıkıcak bu uygulamaya tıklayın arkadaşlar uygulama ya tıkladıktan sonra hizmetler bölümüne gelin burda Bilgisayarınızda kullanmadığınız. Uygulamaları kaldırın. Ve başlatma Bölümüne Gelin Burda Bilgisayarınız açılırkan açılan programları tespit edin ve onların işaretlerini kaldırın. ve uygulayın'a Basın sonra bilgisayarınızın Reset tuşuna basıp reset atın sonra bilgisayar kendiliğinden başlıcaktır. Açıldıktan sonra İşaretlerini kaldırdığnız. programlar açılmadı ve bilgisayarınız rahat bir şekilde işlemlere devam etti. sonra Altta yanda Açık programlar Gözükür. Ordan bu programlarıda Sağ klick yapıp çıkış deyin. sonra bir internet sayfası yada Bir kasma yaşadığınız. Oyunu Açın Farkı Görüceksiniz. Donmalar Düzelmiş. Ama Grafik aynı olur neden derseniz ekran kartınız Düşük ise grafiklere bir etki etmez. iyi bir ekran kartı istiyorsanız. Size Tercihim Eğer Bilgisayarınıza Uyarsa { ATI Raedon HD 4600 Alabilirsiniz 1 Gb olsun 2 Gb Çok Maliyetli Olabilir. ama Bilgisayarınıza Uymaz İse Nvida Alabilirsiniz. İşlemci tercihim Amd Atlon x2 Yada Amd Atlon Phenom olabilir. Burda Makaleme Son vermek istiyorum iyi günler....

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri