mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Lisansa kavuştu

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan uhat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 186

uhat

Level 8
TM Üye
Katılım
15 Mar 2009
Konular
631
Mesajlar
3,991
Reaksiyon Skoru
120
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 3 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
175
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Geçen hafta Galatasaray, Fenerbahçe, Bursaspor, Trabzonspor ve Kayserispor'a UEFA lisansı veren, Beşiktaş'e ise borçlarını ödemesi için bir hafta süre tanıyan Kulüp Lisans Kurulu, istenen evrakların teslim edilmesi üzerine siyah-beyazlı kulübe de onay verdi. Bu karar sonrası gelecek yıl UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmesi tehlikeye giren Beşiktaş kulübü rahat bir nefes aldı.

Beşiktaş'ın Lisans Kurulu'na 14 bin 300 liralık KDV borcunu ödediğine dair belge ile 11 milyon lirayı bulan diğer vergi borçlarını 24 aya taksitlendirdiğine ilişkin belgeyi sunduğu bildirildi.

Kurul, dünkü toplantısında evrak eksiği bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a da UEFA lisansı verdi.

Küme düşen Ankaraspor'un yanı sıra Gaziantepspor'un da lisans için başvuru yapmadığı kurul, Süper Lig'deki diğer dokuz kulübe ise uygunluk belgesi vermedi.

Küme düşürme cezası
Gelecek yıl lisans talimatında yapılacak bir değişiklik ile UEFA kriterleri için başvuru yapmayan, kriterleri yerine getirmeyen kulüplere ağır yaptırımlar getirilecek.

Buna göre ilk yıl lisans alamayan kulüplere yüksek miktarda para cezası öngörülecek. İkinci yıl ise belirlenen 4 kriteri yerine getiremeyen süper lig kulüpleri bir alt lige indirilecek. Federasyonun söz konusu değişiklik için UEFA Lisans Departmanı'nın 10 Mayıs'ta yapılacak toplantısından çıkacak kararları beklediği bildirildi.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst