InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Darkorbit bot kullananların dikkatine !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mds698
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

mds698

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
33
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
67
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar duyduğuma göre darkorbit bot tarama sisteminde bir değişiklik yapmış bildiğiniz gibi çok fazla kutu toplarsanız kutulardan çıkan uri miktarı azalıyor örn: sabah botu açtığınızda saatte ortalama 3k uri topluyor ama akşam olduğunda bu miktar 1 -1.5k olmuş şimdi bu sisteme birde ek tarama gelmiş yani kutulardan çıkan uri miktarı çok düşerse(saatte 500 uri misal) direkt sistem sizi karantina gibi bir yere alıyor sonrada son günlerde topladığınız kutu sayısına oyun saatine chat te yazdığınız mesaj sayısına vs. bakıyor eğer bota benzerlik oranınız %60 gibi bir düzeyin üzerindeyseniz ceza sistemine göre aşamalı ceza alıyorsunuz (1. sinde 1 hafta 2. sinde 1 ay vb.) eğer %90 üzerindeyse direkt sınırsız ban alıyorsunuz yok ben kutu toplatmıyorum x2 de yaratık kestiriyorum bana bir şey olmaz demeyin onada değinmişler oda kutu gibi kutularda uri miktarı azalıyor x2 dede çok yaratık kestiyseniz npc ler size yaklaşmıyor genellikle başkalarına doğru yöneliyorlar ayrıca kutudaki gibi taramaya alınıyorsunuz ee şimdi bot kullanmayacakmıyız diyeceksiniz işte burada yapmanız gereken

1)E
ğer pbdo- bot kullanıyorsanız Safe botting kutucuğunu işaretlemek yok ben o kadar uriyle geçinemem diyarsanız Secons Between Boxes kutucuğunu işaretleyip sağdaki sayıyı 1 yapın yani saniyede 1 kutu toplasın bu ikisini yaparsanız saatte topladığınız uri sayısı azalmaz (7/24 toplarsanız tabi düşer ve ban alırsınız)

2)A
yrıca günde en fazla 5 saat kutu toplatın bota eğer çok lazımsa o gün uri ihtiyacınız varsa maaaximum 10 saat toplatın azı yarar çoğu zarar

3)
Yaratık kestirip xp- peti kastıranlarda x5 de sade sibelonit ve lordakia kestirsinler (elmas varsa iyi olur) lokuma hiç girmeyin eğer geminiz x7 de kris kestirin (kristallonlar hariç ) büyük yaratıkları kesmeyin diyorum çünkü zarara girersiniz hemde 2 de bir tamir için porta gidersiniz yok benim gemim goli -vega flan ama bunları yapamaz diyorsanız en iyi seçenek x8 de stroner kestirin stroner ile uri kasmak

krisle kasmaktan çok daha kolay 8 uri veriyor ama canı krisin 3/1 i gliba (dikkat edin bazıları sizin bot olduğunuzu anlıyor ve dalıyor çoğunlukla ezikler dalıyor ama siz yinede kalkanı sıkı tutun ve botunuz ateşe karşılık versin x4 le flan o zaman dalmaz kimse :D), geminiz leoysa ve çok baskın yiyorsanız x3 de kasılsın elmasınız varsa devoda kessin (x3 diyorum çünkü düşman geldiğinde x4 de 4-x e atlayabilir ve pwpde şansı olmaz) öyle çok baskın yiyen bir yerde değilseniz x-4 de kasılsın ama elmasınız olsada olmasada sibolara girmeyin.

4)
Serverinizde botçu çoksa ve bot dışında pwpde kutu toplayan yoksa bota gece yarısı 4-xde botçu kestirin ve kutu toplatın saatte benim çar 50k şeref kasıyor (min) tabi x4 kullanarak hatta çoğunlukla normal adamları kesiyor

5)
Ayrıca bot çalışırken arada bottan çete bağlanıp mrb vs. yazın buda ban riskini %10-15 azaltır gece 24- 6 arası ve pazartesi salı bota koymayın o zamanlar tarama daha çok oluyor ve dikkat çekiyor

6)
Bota kapı yaptırıyorsanız son bölümde küçük ekrana flan tıklayın 1 kere patlasın hiç patlamazsa yada hasar almazsa dikkat çeker bu dediklerimi uygulayın çarınıza hiç bir şey olmaz eklemek istediğiniz bir şeyler varsa lütfen yazın iyi günler :)

Son düzenleme:
çok güzel bilgiler var teşekkürler. Ancak çok karışık olmuş. yazıları parça parça düzenlerseniz gözümüzde acı çekmez :)

çok güzel bilgiler var teşekkürler. Ancak çok karışık olmuş. yazıları parça parça düzenlerseniz gözümüzde acı çekmez :)
k sabah yaparm ayakta uyuyorum :)

teşekkürler

Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri