- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar hemen konuya giriyorum öncelikle önceden açtığım konu malesef kapandı.Tekrar buradan modaretörlere sesleneceğim.Ben adigesaw'ın yayınladıgı hack i denedim diğer bilgisayarımda çalıştı ona bir süphem yok fakat aynı programlar aynı anti-virüs programı aynı işletim sistemi olmasına rağmen bu bilgisayarımda hileyi çalıştırmayı başaramadım.Adigesaw ile teamviewer'dan iletişim kurduk. O da baktı programları silip tekrar kurduk fakat oda başaramadı aslında başaramadı değil sorunun ne oldugunu goremedi.Buradan NeaL, ByMesMes ve bilmiyorum diğer modaretörler ilgilenirlerse sevineceğim hilenin çalışmaması için hiçbir sebep yok fakat çalışmıyor.Şimdi size sırayla yaptıgım adımları anlatıyım.
1-Adigesaw'ın konusundan hileyi indirdim,rardan çıkardım (anti virus kapalı) masaüstüne çıktı dll injector ve kullanım klavuzu
2-İnjectoru yönetici olarak açtım (benim laptop win7 64 bit işletim sistemine sahip) sonra dll yi seçip otomatik inject i işsaretledim.
3-Sonra CrossFire'ın kurulu oldugu dizinden pacher_cf'yi yönetici olarak açarak oyuna giriş yaptım.
4-Daha id şifre yeri gelmeden üstte hile menüsü açılmış olması gerekirken hiçbir şey açılmadı ve normal olarak oynamaya devam ettim.
Zaten hile eğer çalışıyorsa oyuna girerken pop-up mesaji vermesi gerekir.Hilenin çalıştıgına dair ne o geliyor ne hile menüsü açılıyor.Açıkçası yaklaşık 2 haftadır bu işle uğraşıyorum ve sorunun asıl sebebini bulamadım ve anlayacak birisinide bulamadım.Eğer hack işlerinde iyiyseniz,Sorunu çözebileceğinize inanıyorsanız bu konu altına cevap vererek iletişime geçerseniz canı gönülden teşekkür edeceğim.Bu sorunun mantıklı bir cevabı olmalı..
Herkese iyi forumlar..
1-Adigesaw'ın konusundan hileyi indirdim,rardan çıkardım (anti virus kapalı) masaüstüne çıktı dll injector ve kullanım klavuzu
2-İnjectoru yönetici olarak açtım (benim laptop win7 64 bit işletim sistemine sahip) sonra dll yi seçip otomatik inject i işsaretledim.
3-Sonra CrossFire'ın kurulu oldugu dizinden pacher_cf'yi yönetici olarak açarak oyuna giriş yaptım.
4-Daha id şifre yeri gelmeden üstte hile menüsü açılmış olması gerekirken hiçbir şey açılmadı ve normal olarak oynamaya devam ettim.
Zaten hile eğer çalışıyorsa oyuna girerken pop-up mesaji vermesi gerekir.Hilenin çalıştıgına dair ne o geliyor ne hile menüsü açılıyor.Açıkçası yaklaşık 2 haftadır bu işle uğraşıyorum ve sorunun asıl sebebini bulamadım ve anlayacak birisinide bulamadım.Eğer hack işlerinde iyiyseniz,Sorunu çözebileceğinize inanıyorsanız bu konu altına cevap vererek iletişime geçerseniz canı gönülden teşekkür edeceğim.Bu sorunun mantıklı bir cevabı olmalı..
Herkese iyi forumlar..