Eğer bir admin tanıdığın ve ya 100-200 TL den fazla ediyorsa çarın rüşvet vererek açtırırsın...
Kanıt ?
Kanıt ?
Açık açık yapmıyorlar tabiki
Ama bizde sıralamada bir adam vardı ve adam 1 gün sıralamadan gitti tamamen 2.gün tekrar geldi ve aynı sırada uyarı aldı desen sıralama oynar...Banlandı tekrar açıldı banıAçık açık yapmıyorlar tabikiAma bizde sıralamada bir adam vardı ve adam 1 gün sıralamadan gitti tamamen 2.gün tekrar geldi ve aynı sırada uyarı aldı desen sıralama oynar...Banlandı tekrar açıldı banı
Darkorbit Adminler, Chat Moderatörleri , Forum Moderatörleri ve Tüm Görevliler Resmi Şartlar altında çalışıyor.Yani bu şekilde , Bu benim tanıdığım , Bu değil v.b Gibi Düşüncelerle İşlem yapamazlar
Sistemde yapılan her Değişiklik Admin'lerinde Üstündeki İnsanlar tarafından Denetleniyor
Bunlar Tamamen kulaktan Dolma Yalanlar , Tanıdık v.b..
Server emin olabilrisin parayla ban açtırıyorlar benim komsum adam oyuna 2 milyar para yatırmıs süper bi ful havoç hercules fala nban yemisti aprayla açtılar bunu bana kendisi söyledi...Darkorbit Adminler, Chat Moderatörleri , Forum Moderatörleri ve Tüm Görevliler Resmi Şartlar altında çalışıyor.Yani bu şekilde , Bu benim tanıdığım , Bu değil v.b Gibi Düşüncelerle İşlem yapamazlar
Sistemde yapılan her Değişiklik Admin'lerinde Üstündeki İnsanlar tarafından Denetleniyor
Bunlar Tamamen kulaktan Dolma Yalanlar , Tanıdık v.b..
aynen parayla acıyolar hesab lf4 havoc falanda satıyoalr sitesı bıle var.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)