HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ve sayın admın uzun zamandır carıma giremiyorum ticket te attım ama cevap alamadım giriş ıdım kemal97 ama çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook... uzun süredir çarıma giremiyorum msn sine felan şifre yollarsanız mutlu olurum ama sizde o ilgi nerde.... !? ... benmkisi sadece küçük bir umut ful edit çarıma girebilme umudu :S bir karıncadan bir araba taşımasını beklemek gibi bir umut .s
-Sayın admin ilk olarak uslubumdan dolayı özür diliyorum ... ve şunu belirtmek istiyorum ticket attm çarla ilgili sorulabilecek her şeyi yazdım oyuna giriş problemleri bölümüne ticket attım 2 gün oldu atalıda ilgilenilirse çok mutlu olurum
-Çook teşekkürler .
-Sayın admin ilk olarak uslubumdan dolayı özür diliyorum ... ve şunu belirtmek istiyorum ticket attm çarla ilgili sorulabilecek her şeyi yazdım oyuna giriş problemleri bölümüne ticket attım 2 gün oldu atalıda ilgilenilirse çok mutlu olurum
-Çook teşekkürler .
Son düzenleme: