Arkadaşlar önce normal olarak brezilya 2 hesabıma giremiyordum..Botlada giremiyordum...Sonra proxy ayarı yaptım darkorbit sitesinden gemiye girmeye başladım...Ancak 1 2 haftadır pbdo-bot hatasını çözemedim
-Yeni forum üyeliği denedim olmadı.
-Dns değiştirdim olmadı.
-Çerezleri sildim olmadı.
Aklıma gelen herşeyi yaptım şifreleri dogru girdim herşeyi yaptım bir türlü kabul etmiyor...Ancak başka serverde pbdo bot acarken bot acılıyor sadece..Brezilya 2'de acılmıyor..
Yardım Lütfen..
Foto...
-Dns değiştirdim olmadı.
Aklıma gelen herşeyi yaptım şifreleri dogru girdim herşeyi yaptım bir türlü kabul etmiyor...Ancak başka serverde pbdo bot acarken bot acılıyor sadece..Brezilya 2'de acılmıyor..
Yardım Lütfen..
Foto...
BiNormal Girmeyi Dene Arkadaşım . Sanki Server Bakıma alınmış Gibi . Girişte Hata Oluyor . BR2 Dene bigpoint.com sayfasına yönlendiriyorsa Server Bakımda
her hangi bir ban söz konusu deil
her hangi bir ban söz konusu deil
şifreni yanlış yazmış olabilirsin veya gerçekten br2ye artık türkleri almıyorlardır öyle birşey varsa hotspot shield indir
benim çok işime yarıyor bu program 
benim çok işime yarıyor bu program 
Kardeş biliyorum zaten...Normal olarak oyuna giriyorum sadece pbdobot girmiyor hiç bir bot girmiyor boxybotta girmiyor...
Dns degıstırınce sorun duzelmez frans lokasyon vds ile sorunsuz gırersın botlara.Turkler bazı serverlere banlı bazen girersın ancak botun yenı surumu cıkınca bazen gırebılırsın br2 vb serverlere ama mesela tr serverlerıne gırmeyı dene bottan girer...Fransa veya almanya lokasyon vds ile bot kullanınArkadaşlar önce normal olarak brezilya 2 hesabıma giremiyordum..Botlada giremiyordum...Sonra proxy ayarı yaptım darkorbit sitesinden gemiye girmeye başladım...Ancak 1 2 haftadır pbdo-bot hatasını çözemedim
-Dns değiştirdim olmadı.
Yardım Lütfen..
Foto...
![]()