BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Botlardan Yüksek Verim Alma.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alexhotmail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 873

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Selamun aleyküm
Arkadaşlar sabitte böyle bir konu görmedim yararlı olması açısından açıyorum konumu Yararlı olur inş Neyse konuya geçelim

1)Hız jeneratörlerimiz elit olmalı
En yüksek Hız Veren Jeneratörümüz budur
2)Geminizin Ağır olmaması lazım Örneğin Bir Bigboy Ele Alalım.

Dikkatli bakarsanız Geminin Hızı 260 Yani Bu gemiyle Bu iş Olmaz
Birde Başka Gemi bakalım.

ama bir leonov Öylemi Hızı Yüksektir Ve Elit Jeneratörler ile Daha Fazla Olur Yani Kutu toplamada Leonov Vazgeçilmez Bir Gemidir
3)Promerium veya daha iyi bir Hammadde ile Besleme yapma

size daha fazla Hız Kazandırır Performansı %20 arttırır buda cok fazla yararlı Rakipden önce Kutuyu almanızı sağlar
4)Güzel Bir Bot: Arkadaşlar bildiğiniz Gibi boxybot Cok yavaş Güncelleniyor Buda süre kaybı Onun için Önermiyorum timing.xml dosyası iyi ise olabilir
pbdo Crack olayı sakat bazen kapana biliyor gece 12 de bırakdım 10 dk sonra kapanmış Onun için Değmez Elektrik faturasına yansıyo :D
ama bir İbot Kbot Felan öylemi Openstealh yani vereceğiniz 25-30 Tl ile 1 ayda Normalinden Çok Daha fazla uridium Kasabilirsiniz

Sabitte görmedim böyle bir konu varsa özür dilerim Uğraştım emek harcadım herşey bana aittir resimler acıklamalar vs Bilmeyenler veya besleme felan yapmayanlar için Yararlı bir konu olur inş tek ümidim bu

Pbdo yapamayanlar Sabitte konumuz vardır. http://www.turkmmo.com/darkorbit/2235963-pbdo-bot-destek-yardim-hersey.html Bir göz atsınlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri