DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Lütfen yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qaqaqaqa123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 424
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

iyi günler arkadaşlar hemen hemen turkmmo tum panelleri öbür forumlardaki tüm panelleri denedim bakın 2ve 4 klasörde panel var bu hatayı veriyor sanki navicat şifresini felan yanlış yazmış gibi fakat yazmadım düzgün izinler 777 sw reboot atıyom olmuyor bi sorun aklıma geliyor ben 0fees.net/ açtım siteyi beleşe ondanmı acaba bide bana sağlam beleş 50 mb alan olsun yeter bir site açma sayfası yollarmısınız ve sağlam bir panel yada bu sorunuma bir cevap lütfen.

Çoğu panelde .htaccess Yetkisi olması gerekiyor.Eğer sunucuda Yetki yoksa Panel Düzgün çalışmaz.

Sizin Hostunuzda Ücretsiz olduğu için Desteklemiyor.Ücretli Host'a geçiş yapmayı deneyebilirsiniz

Çoğu panelde .htaccess Yetkisi olması gerekiyor.Eğer sunucuda Yetki yoksa Panel Düzgün çalışmaz.

Sizin Hostunuzda Ücretsiz olduğu için Desteklemiyor.Ücretli Host'a geçiş yapmayı deneyebilirsiniz

Kardeşim yorumun için teşekür ederim sorun çözdüm senin dediğin gibi tk lı site aldım ücretsiz sorun düzeldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri