InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Azap cevap yaz artik yeter

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tempest01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 333
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tempest01

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
65
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 11 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

AZAP MARS S3ERVERİNDE BÖYE BİR HESAP YOK DEMEYİN FOTOLU KANITI CARIM SİLİNDİ

yanlış görmediysem char adı Sonyenilmez. Mars serverı veritabanına baktım player_deleted tablosunda yer alıyor. Yani senin tarafından silinmiş char

96 level
oynama süresi : 2081
son giriş : 23 eylül
son giren ip : 213.43.158.x

Son düzenleme:
yanlış görmediysem char adı Sonyenilmez. Mars serverı veritabanına baktım player_deleted tablosunda yer alıyor. Yani senin tarafından silinmiş char

96 level
oynama süresi : 2081
son giriş : 23 eylül
son giren ip : 213.43.158.x

Adminim hesabın başkası tarafından silinmesini de göz önünde bulundurursak, geri dönme ihtimali var mı acaba? Yani kurallara uygun mu? Onu merak ettim.

Adminim hesabın başkası tarafından silinmesini de göz önünde bulundurursak, geri dönme ihtimali var mı acaba? Yani kurallara uygun mu? Onu merak ettim.

Charı başkası nasıl silecek? Şifreni paylaşırsın ancak öyle olabilir. MMOMT2 Kurallarında şu ibare yer almaktadır: "Hesap güvenlikleri tamamen oyunculara aittir. Tl ile alınan itemler içinde geçerlidir." ve Üyelik Sözleşmesin 4. maddesi de;

4-Hesap Paylaşımı:
Kullanıcı bilgilerinin paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Hesabın veya oyun içindeki herhangi bir eşyanın, başka kişi ya da kurumlara Ücret (TL, $, EURO vs) , Oyun Parası (Yang) veya Ejder Parası (EP) karşılığında Satılması Kesinlikle yasaktır.
Hesapların takası durumunda hiçbir Oyun Yöneticisi, Moderatörü vs. sorumlu tutulamaz. Tarafların kendi aralarındaki meseledir. Sorumluluk taraflarındır.
bu şekildedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri