Merhaba Uzay Pilotları,
Bugünkü güncellemeyle sizlere bazı iyileştirmeler sunacağız.Herşeyin yolunda gittiğinden emin olabilmek adına 15-20 dakikalık kısa bir bakım çalışmamız olacaktır.
Çalışma yaklaşık 16:45 civarı başlayacaktır.Bakım çalışması esnasında Darkorbite giriş mümkün olmayacaktır.
Sebep olduğumuz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz.
Darkorbit Takımınız
Bugünkü güncellemeyle sizlere bazı iyileştirmeler sunacağız.Herşeyin yolunda gittiğinden emin olabilmek adına 15-20 dakikalık kısa bir bakım çalışmamız olacaktır.
Çalışma yaklaşık 16:45 civarı başlayacaktır.Bakım çalışması esnasında Darkorbite giriş mümkün olmayacaktır.
Darkorbit Takımınız
Merhaba Uzay Pilotları,
Darkorbit Takımınız
bilgilendirme için teşekkürler yanlız forumda bir sürü konu açılacak şimdi ne oldu ne oldu diye

yardım edermısın sımdı ben bota kapı yaptırıordum atmıs bottan canım gıtmısmıdır ? :S veya gerı gelırmı
1 hak verirler.yardım edermısın sımdı ben bota kapı yaptırıordum atmıs bottan canım gıtmısmıdır ? :S veya gerı gelırmı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)