HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
saol bilader başka yokmu teklif
512MB : 25 TL .TK+HOSTİNG+CPANEL+ADMİNPANEL+FTP BİLGİLERİ HEDİYE MOBİL ÖDEME AKTİF
1GB : 35 TL .TK+HOSTİNG+CPANEL+ADMİNPANEL+FTP BİLGİLERİ HEDİYE MOBİL ÖDEME AKTİF
2GB : 60 TL .COM+HOSTİNG+CPANEL+ADMİNPANEL+FTP BİLGİLERİ HEDİYE MOBİL ÖDEME AKTİF
MOBİL ÖDEME AKTİF
MSN: root@turkiyenetwork.org
1GB : 35 TL .TK+HOSTİNG+CPANEL+ADMİNPANEL+FTP BİLGİLERİ HEDİYE MOBİL ÖDEME AKTİF
2GB : 60 TL .COM+HOSTİNG+CPANEL+ADMİNPANEL+FTP BİLGİLERİ HEDİYE MOBİL ÖDEME AKTİF
MOBİL ÖDEME AKTİF
MSN: root@turkiyenetwork.org
Bir bilisim biliyorum süper serverimi 12, gün oldu açanı suan 2417 online felan var süper bir server files yüklüyorlar herkese tavsiyem web:www.kartalbilisim.net NOT:Kartalbilisim,i ziyaret etmeden baska yerden almayınArkadaşlar geçen bi hosting den metin2 vps satın aldım ama mobil ödeme yaptım belgelerim var fakat adam bana ödeme gelmedi diyor böyle yalancılığın olmadığı
+Fiyatlarda biraz indirim yapabilcek
+Güzel site tasarımları bulunan
+Mobil Ödeme koylığı olan
+Atıyorum sw adı herom2 ama bazı yerlerde yok efsanem2'ye hoşgeldiniz işte efsane m2 bilgi de benim sw ismim olcak öyle başka s ismi olmıycak
+Market sistemi ve Admin paneli bulunan Ticket sistemi olan (Forum sitesi olsun olabilir ama farketmez)
+Putty Güzel kullanılabilir olan
+Devil Catacomb sorunsuz çalışan
+Kesin Hile engelli
________________________________________________________________________________
Firmadan İstediğim Birkaç Ufak İstek
Ticketlere Cevap vericek
Server Teslimatında Sorun Olmuyacak .
7/24 Olmasa Bile Gün İçinde 4-5 Saat [ En Az ] Canlı Destek [ Msn - Ebuddy ]
Takıldıgım Yerlerde Yardım Edebilicek .
Ve Fazla Laubali Olmayan Bir Hosting Arıyorum
-----------------------------------------------------------------------------
Aradığım özellikler bunlar cevap bekliyorum

®Merhabalar®
Biz Türkiye Network Bilişim Ailesi Olarak
Tüm İsteklerinizi Sorunsuz Olarak Karşılıyacak Güce Ve Ekibe Sahibiz.
Artık Boş Konusan Her Probleminizde Extra 5'TL Ücret İSteyen Ticketlere Cevap Vermeyen BilişimLerden Sıkılmadınız
mı.
Ama Biz Size Biz Türkiye Network Ailesi Olarak Bunların Hepsini Karsılaycak Güçdeyız
Sizin Derdiniz Bizim Derdimiz
Yakında Türkiye Network'e Ait Forum Sitemizi Açacağız Orada Almış Oldugunuz Pvp'Lerinizin Reklamını Yapıp User Cekebileceksiniz
Sitemize bu Gün Bakım YapılmakTadır Msn'Lerimiz Altta Verildi Ekleyip İletişime Geçebilirsiniz
Kısaca Fiyatlarımızdan Bahsedelim
512 Mb Metin2 Files:25 TL
1GB Metin2 Files:35 TL
2GB Metin2 Files:50 Tl
Ave:..:Turkcell:..:Vodofone Mobil Ödeme Aktif'Dir
En Uygun Fiyatlarla Ve En Uygun Ödeme Yollarıyla Sizlere Hizmet Vermek İstiyoruz.
1-Msn Adresimiz= root@turkiyenetwork.org
2-Sitemiz= www.turkiyenetwork.org
3-Facebook Adresimiz= http://www.facebook.com/TurkiyeNetwork.Bilism?skip_nax_wizard=true#
Biz Türkiye Network Bilişim Ailesi Olarak
Tüm İsteklerinizi Sorunsuz Olarak Karşılıyacak Güce Ve Ekibe Sahibiz.
Artık Boş Konusan Her Probleminizde Extra 5'TL Ücret İSteyen Ticketlere Cevap Vermeyen BilişimLerden Sıkılmadınız
mı.
Ama Biz Size Biz Türkiye Network Ailesi Olarak Bunların Hepsini Karsılaycak Güçdeyız
Sizin Derdiniz Bizim Derdimiz
Yakında Türkiye Network'e Ait Forum Sitemizi Açacağız Orada Almış Oldugunuz Pvp'Lerinizin Reklamını Yapıp User Cekebileceksiniz
Sitemize bu Gün Bakım YapılmakTadır Msn'Lerimiz Altta Verildi Ekleyip İletişime Geçebilirsiniz
Kısaca Fiyatlarımızdan Bahsedelim
512 Mb Metin2 Files:25 TL
1GB Metin2 Files:35 TL
2GB Metin2 Files:50 Tl
Ave:..:Turkcell:..:Vodofone Mobil Ödeme Aktif'Dir
En Uygun Fiyatlarla Ve En Uygun Ödeme Yollarıyla Sizlere Hizmet Vermek İstiyoruz.
1-Msn Adresimiz= root@turkiyenetwork.org
2-Sitemiz= www.turkiyenetwork.org
3-Facebook Adresimiz= http://www.facebook.com/TurkiyeNetwork.Bilism?skip_nax_wizard=true#
Merhabalar , TR tipi filesimizi incelemek isterseniz , satis@umutvps.com Ekleyip Referans Verebiliriz.
İyi forumlar. @UmutVPS İnternet Hizmetleri
1 GB Metin2 sunucu 35 Türk Lirası 'dır.
İyi forumlar. @UmutVPS İnternet Hizmetleri
1 GB Metin2 sunucu 35 Türk Lirası 'dır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)