Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Register Sayfası Hatası Lütfen Yardım !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CodesHackeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 355

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Ben Leqendy'nin verdiği Server Files ile Bir Hamachi Server Kurdum....
Adam videoda AppServer ile Register Sayfası Yapıyo Üyelik Alıyo Falan Ve Servere Giriyo....
Ben Xampp ile yaptım ama Mysql aktif olmadı.....
AppServer ile yaptım hata Alıyorum ve Hata Şöyle.....

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: [2002] Bağlanılan uygun olarak belli bir süre içinde yanıt vermediğinde (trying to connect via tcp://5.160.122.100:3306) in C:\AppServ\www\config.php on line 16

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Bağlanılan uygun olarak belli bir süre içinde yanıt vermediğinden veya kurulan bağlantı bağlanılan ana bilgisayar yanıt vermediğinden bir bağlantı kurulamadı. in C:\AppServ\www\config.php on line 16
Es konnte keine Verbindung zur Datenbank hergestellt werden.
Fehlermeldung: Bağlanılan uygun olarak belli bir süre içinde yanıt vermediğinden veya kurulan bağlantı bağlanılan ana bilgisayar yanıt vermediğinden bir bağlantı kurulamadı.

Yarımcı olursanız çok sevinirim..............

Kardeş Cvabın için Teşekkürler Ama Bu dediklerinin Hepsini Yaptım Ip Config.php de .100 lü ama Ip Yazdıgım zaman adresscubuguna bu hata geliyo register sayfasına girmiyo :((((

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri