HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Bu Link ile Yanlızca 9 Kişi Alabilir Acele Etmeniz Gerekiyor Aşağıdakileri İlk Uygulayan 9 Kişiye Gidecektir Çünkü Token Linki 10. Kişide Kırılacaktır. Acele Etmelisiniz.
1.adım:
Bu linke tıklıyoruz ve Yukarıda resimdeki yere (Sitenin sağ üst tarafı) basıp kayıt oluyoruz.
2.adım:
Kayıt olduğunuz hesapta çar açıp, 30. Seviye uzay-zaman'a kadar bütün görevleri tamamladığınız zaman, Tıkladığınız link'in F= kodundaki oynama sayesinde size 30 NosDolar promosyon gelecektir.
Bu bir bug'dur arkadaşlar. Denemeden olmuyor demeyin, denemekten zarar gelmez!
:ka19: BlackMafia II :ka19:
1.adım:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu linke tıklıyoruz ve Yukarıda resimdeki yere (Sitenin sağ üst tarafı) basıp kayıt oluyoruz.
2.adım:
Kayıt olduğunuz hesapta çar açıp, 30. Seviye uzay-zaman'a kadar bütün görevleri tamamladığınız zaman, Tıkladığınız link'in F= kodundaki oynama sayesinde size 30 NosDolar promosyon gelecektir.
Bu bir bug'dur arkadaşlar. Denemeden olmuyor demeyin, denemekten zarar gelmez!
:ka19: BlackMafia II :ka19:
Son düzenleme:
Ref linki değil token'dir. Ayrıca normalde gelen 30 nosdolar sadece ref'teki kişiye gelmekte fakat tokenle beraber hem ref kişisine hem de tamamlayana gitmektedir.
kardeş sen bu şey için 2 konu açmışsın fakat bunda bilnmiycek bişi yok fakat benim dikkatimi bişi çekti senin diğer konunda 50 nos yazmışsın
kardeş sen bu şey için 2 konu açmışsın fakat bunda bilnmiycek bişi yok fakat benim dikkatimi bişi çekti senin diğer konunda 50 nos yazmışsın
evet 50 doğru tokende oynama yaparak buldum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)