D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Programsız Bedava 30 NosDolar Promosyon Linki

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BlackMafia II
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

BlackMafia II

Level 7
TM Üye
Konular
342
Reaksiyon Skoru
631
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 3 Gün
Başarım Puanı
170
MmoLira
-16
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Bu Link ile Yanlızca 9 Kişi Alabilir Acele Etmeniz Gerekiyor Aşağıdakileri İlk Uygulayan 9 Kişiye Gidecektir Çünkü Token Linki 10. Kişide Kırılacaktır. Acele Etmelisiniz.

dttqr.png

1.adım:

Bu linke tıklıyoruz ve Yukarıda resimdeki yere (Sitenin sağ üst tarafı) basıp kayıt oluyoruz.

2.adım:

Kayıt olduğunuz hesapta çar açıp, 30. Seviye uzay-zaman'a kadar bütün görevleri tamamladığınız zaman, Tıkladığınız link'in F= kodundaki oynama sayesinde size 30 NosDolar promosyon gelecektir.

Bu bir bug'dur arkadaşlar. Denemeden olmuyor demeyin, denemekten zarar gelmez!

:ka19: BlackMafia II :ka19:

Son düzenleme:
Ref Link Yasaktır.

Ref linki değil token'dir. Ayrıca normalde gelen 30 nosdolar sadece ref'teki kişiye gelmekte fakat tokenle beraber hem ref kişisine hem de tamamlayana gitmektedir.

kardeş sen bu şey için 2 konu açmışsın fakat bunda bilnmiycek bişi yok fakat benim dikkatimi bişi çekti senin diğer konunda 50 nos yazmışsın

kardeş sen bu şey için 2 konu açmışsın fakat bunda bilnmiycek bişi yok fakat benim dikkatimi bişi çekti senin diğer konunda 50 nos yazmışsın

evet 50 doğru tokende oynama yaparak buldum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri