mavzermete 1
mavzermete
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
TuZaKK 1
TuZaKK
numan187 1
numan187
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

laptopa çay döküldü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umuto12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 897
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçenlerde üstüne çay dküldü görülen bir zarar yok ama ınternete baglanmıyor nedeni ne olabılır acaba *

Hiçbirşeyine ellemeden hemen laptopu aldığın şirkete götürmelisin. Yanlış bir yerine ellersen herşeyini yakaabilirsin.

:) Geçmiş olsun çayın ne işi var pc üzerinde . çay döküldüğünde yanına piküvit kırsaydın tam olurdu . Garantisi varsa servise yolla dicem ama bu seferde garanti kapsamı dışı kalacak . Sen yinede götür servise . Anlıyorsan dağıt içini görünürde nemli yer varmı vak güneşe koy kurusun .

Laptobu güzelce temizle ondan sonra sistem dosyalarını sil ve bilgisayarı formatlık yap.Bozulduktan sonra yaparlarsa ilerde sorun yasamazsın.Ben ablamın 500GB Harddiskini yakmıstım laptobunun vurmuştum yumrukla sinirden.Dokunmayla gitti :) Garantisi olduğundan taktıklar :) Yeni ürünlerde çok dandikbe kardeşim.Eski Beko CRT Monitör vardı kum torbası yapmıştım.Rövaşata çekiordum.Şimdi Aoc e2043fs aldım 1,28 cm dünyanın en ince monitörlerinden.Yumruk atsam elim diğer tarafdan çıkacak :)

Ben de laptop'a Maden suyu dökmüştüm :P

Böyle durumlarda hemen pc kapatıp Bataryayı çıkarıp kapagını kapatmadan ters çevirip sallamanız lazım eger sprey var ise (sprey adını unuttum) klavye tuşlarının arasına sıkabilir ve klavyenin çökmesine engel olabilirsiniz garantisi olsa bile götürmeyin garantiye kullanıcı hatasıdır die size geri yollarlar bir servise götürün ve içini temizletin eger yapabiliyorsanız kendiniz yapın. Benim 1 ay önce oldu bu olay klavye hayla eskisi gibi saglam. Umarım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri