Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Sayın oyun yöneticileri bir insanı bu kdr bekletmek hiç hoş bir davranıs değil öncelikle bunu size söylüyorum...Siz eger bizim yerimizde olsanız aynı seyi yapardınız artık ya bize bişi söleyin yada biz kendimiz bırakalım we baska sw bulalım değilmi LÜTFEN Bİ TARİH WERİN BASKA HİÇ BİR ŞEY İSTEMİYORUM.İsterse 1 ay olsun beklerim sabırlı olurum.TARİH İSTEMEMİN NEDENİ DE ŞU;Çünkü her gün sabah oyuna girdigimde bir umutla giriorum ama hep bu umut yerini hayal kırıklığına bırakıo her aksam her gece her sabah bunun için sizinde bizi anlamanızı bekliorum gereğininin yapılmasını arz eder saygılarımı sunarım...
katılıyorum arkadasım bin defa sölüom gm ye bize açılacak deme sabırlı olun deme biz sabrıda biliriz beklemeyıde ama sen söle bize yeterkı 10 20 30 gün die bi tarıh yada gün verkı bizde ona göre davranak ve 2 de bir formuda kırletmeyek haklı deilmiyim arkadaslar

valla cok dogru her aksam her sabah bi umutla giriyom bir uzuntuyle cıkıyom bilgisayarı kırasım geliyo bence bakım yalan serverı kapattılar _?
ya arkdasım admin acılklama yaptı hem oyunu adminler değil başka bir grup yapıyor eğer acıklamayı düzügn okursan anlarsın hem admin cok seviniyor oyunu geç açimda oyuncular beklesin baska sw ye grdsenizde gidin admin "güle güle" diyor hem elbtte sabrlı olacağız.
Sabır sabır sabır taşı çatladı artık bir tarih verselerdi bizde ona göre beklesek başka işlerle meşgul olsak
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)