Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Transformice Shaman VIP Hack 04.10.2012 (No Cheat Engine)
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Edit Guncel +++ Yeniden Oku
Kullanici Olarak Giriş :
Souris Olarak Giriş : http://www.youtube.com/watch?v=NJllYXyQG7Q&feature=player_embedded
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Transformice'yi Yönetici Olarak Çalıştırıyoruz ve hileyi ' de y.olarak çalıştırıyoruz
ondan sorna oyun giriş yapıyoruz boş bir odaya giriyoruz shaman olmamız lazım odaya girdikten
sonra birkere havaya zıplıyoruz veya hareket ediyoruz ...
Vip hack'i 1. shaman Hack olan kutucugu işaretliyoruz ve oyuna dönüp kutucuk veya diğer nesneler'den birini seçip oluşturuyoruz ve çoklu öğe oluşuyor ondan sorna 2. Shaman Vip Hack'i
işaretliyoruz ve istedigimiz gibi odaya veya kendi başınıza oynayabilirsiniz....
Pardon Beyler Eger Kullanıcı Olarak Girerseniz Klavye Kullanmadan Aynı Taktikleri Uygulayın Yine Sadece Giriş Yerinde Not Defterine Kullanıcı Adınızı ve Şifrenizi Yazıp hiç klavye kullanmadan kopyala ve kullanıcı adını transformice kullanci adi : yerine yapıstırın ama mouse ile şifre'de de aynı taktik..
İyi Hackler
2. Video Önemli. Kullanıcı ile oyuna giriceksen video'yu bekleyiniz upload ediyorum..
Yazı Bana Aittir ++ Rep Verirseniz Sevinirim Emegime Karsılık...
Ban yemeniz bana kalmış birşey değil lütfen bana bu konuda bildiri veya mesaj göndermeyiniz.
ya baska odalar'da arkadaslarınızla kasılırsınız yada kendiniz...