xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Azap bir bak birader

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ber1231
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 292
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bak kardeşim GoDoFiRe2 adlı karakterim o* diye bir küfürden ban yedi ama ben öyle birşey yazmadım adam ss nin üstünde oynama yapmış ve sizde bunu farkedemediniz eğer biraz anlıyorsanız durumdan kontrol edin o ss yi başkada diyeceğim birşey yok ss den önce adamı defalarca kesmiştim adı ZemahseR , ZemahzeR ninjası vardı o zaman ama lütfen şu ss yi baştan geçirin adamların hakkını yemeyin gereğini yapın . Hala açık değilsem birşey demiyorum ama dediğim gibi o ss yi baştan geçirin

Server: Merkür
Nick : GoDoFiRe2

Gözden geçirmenizi istediğim ss : http://www.turkmmo.com/kufur-hakaret-bildirim/2297697-merkur-kufur.html

Ban yey,nce hep öyle olr.. SS ler dikkatli incelenir.. Her zaman koyulan ss lere böle dersiniz.. Yan hesapla yorum atma bide oraya :D aynısını bana yaptı diye.. SS de oynama olsa banlanmadan önce anlaşılırdı :D

kardes öyle diyorsunda oynama yaptıysa azcıkta belli olur ben farketmedim gm farkedermi bilmem eğer gerçekten etmediysen boşa hakkının yenmesinide istemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri