- Konular
- 23
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bak kardeşim GoDoFiRe2 adlı karakterim o* diye bir küfürden ban yedi ama ben öyle birşey yazmadım adam ss nin üstünde oynama yapmış ve sizde bunu farkedemediniz eğer biraz anlıyorsanız durumdan kontrol edin o ss yi başkada diyeceğim birşey yok ss den önce adamı defalarca kesmiştim adı ZemahseR , ZemahzeR ninjası vardı o zaman ama lütfen şu ss yi baştan geçirin adamların hakkını yemeyin gereğini yapın . Hala açık değilsem birşey demiyorum ama dediğim gibi o ss yi baştan geçirin
Server: Merkür
Nick : GoDoFiRe2
Gözden geçirmenizi istediğim ss : http://www.turkmmo.com/kufur-hakaret-bildirim/2297697-merkur-kufur.html
Server: Merkür
Nick : GoDoFiRe2
Gözden geçirmenizi istediğim ss : http://www.turkmmo.com/kufur-hakaret-bildirim/2297697-merkur-kufur.html
- Konular
- 69
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
adam aynısını banada yaptı çarım daha ban yemedi ne olcak bilmiorum :S
- Konular
- 326
- Online süresi
- 4d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 226
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Gün
- Başarım Puanı
- 195
- MmoLira
- 1,977
- DevLira
- 0
Ban yey,nce hep öyle olr.. SS ler dikkatli incelenir.. Her zaman koyulan ss lere böle dersiniz.. Yan hesapla yorum atma bide oraya
aynısını bana yaptı diye.. SS de oynama olsa banlanmadan önce anlaşılırdı 
aynısını bana yaptı diye.. SS de oynama olsa banlanmadan önce anlaşılırdı 
- Konular
- 83
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 30
- DevLira
- 0
kardes öyle diyorsunda oynama yaptıysa azcıkta belli olur ben farketmedim gm farkedermi bilmem eğer gerçekten etmediysen boşa hakkının yenmesinide istemem.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...