noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

gm kardeşim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan malubu1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 518

bilgi vericekmisiniz_?

• sizce neden bu kadar uzun sürdü_?

• ne zaman açılır_?

• 90 lık silahlar gelicekmi _?

• yardım edim _?:))

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

gm kardeşim bu zaman kadar sana küfür etmek aklımdan bile geçmedi ama bizde peygamber sabrı yok sabredioyoruz ama bazı ları dayanamayıp ana na bacına küfür edior bizilioruz snde zor durumdasın oyunn açılmasın ı dörtgözle beklioruz bir açıkmlama yapsan sevirim tam bir acıklama hem oyun cuların içine soğuk su dökmüş olursun snn iyi birisi olduğu nu biliyorum kardeşim iyi günler

Beyler SabırLı oLaLım Hem bız demıyozxmu gm abı lag var bug var Diye Sonra bide konusuyoz bkleyelım gm Kardes ne yapcagını bıLır bıze dedıgı gıbı sabırLı oLaLm allh ın ıznıyLe Yep yenı bı server acılak öLe umuyorm ve gmLere sonsuz saygılarımı sunuyormm .ALLah kolaylık versin (SabırLı oLalım)

ya sabır sabırda nereye kadar arkadaş tmm 2 gün demişler +- 1 gün demişler anladık ama 1 haftada adamın canını sıkılıyo oyundan bıkmaya başladım

yaw gzl kardeşim tmm da oyun 1 hafda mı bakımı olucak yaw baklım olsun o sorun deil ama oyunu geri almasınlar oyunu geri alırlarsa zehrim gider muharebem gi
der:S

Arkadaslar Admin Aciklama Yapti.Calistiklari DataCenter'da İsler Yavas İlerlemekte.Bu Yüzden Bizden İstedikleri Sey Sadece S A B I R..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri