noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bodyguardd 1
Bodyguardd
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Darkorbit Girişte Hata Lütfen Bakın ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogun7878
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Arkadaşlar son yarım saate kadar sorunsuz brezilya 2 ye girip cıkıyordum...Bottan çıkartıyım dedim çıkarttım normal giriş yapıp elimle kasıcaktım..Brezilya 2 ye tıkladım bu hatayı verdi "br2.darkorbit.bigpoint.com sunucusu çok geç cevap veriyor." sonra pbdo-botla deniyim dedim ondada http hatası verdi..Ayrıca başka serverlere girebiliyorum Hatta arkadaşlarım benim hesabımdan brezilya 2'ye girebiliyor..

Hata'nın Resmi :

dqfth.png

Son düzenleme:
Kardeşim sendeki Virus programı ESET ise onu devre dışı bırak öle girmeyi ne olmazsa

Google Chrome de Sağ üstte bi işaret var 3 çizgili ona tıkla AYARLAR -> AŞAĞI İN GELİŞMİŞ AYARLARI GÖSTERE TIKLA -> PROXY AYARLARINI DEĞİŞTİRE TIKLA VE ayarlarını degiştir kardeş .:ka19:

Kardeşim sendeki Virus programı ESET ise onu devre dışı bırak öle girmeyi ne olmazsa

Google Chrome de Sağ üstte bi işaret var 3 çizgili ona tıkla AYARLAR -> AŞAĞI İN GELİŞMİŞ AYARLARI GÖSTERE TIKLA -> PROXY AYARLARINI DEĞİŞTİRE TIKLA VE ayarlarını degiştir kardeş .:ka19:

Kardeş anladımda başka serverlara girebiliyorum..Bilgisayarda eset kurulu değil sadece brezilya 2 girilmiyor.

Kardeşim Bide google chromden denedinmi . ? olmazsa link yerinde logineror yazarsa gemin önceden banlamış demek

1- İlk önce yeni bir gemi aç

2- Ondada aynı hatayı veriyormu diye bi bak .

3- Aynı hatayı veriyorsa Ağ bağlantında sorun var demektir .

Son düzenleme:
Kardeş veriyor başka gemilerde denedim brezilya hariç her servere girebiliyorum..Ban yemiş olmam imkansız arkadaşlarım benim hesaba girip oynuyabiliyor ama ben giremiyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri