HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar metin2 ye 2008 de başlamıştım gerçekten o zamanlar sabah oturup akşama kadar kasardım 12 level olmuştum ve gerçekten o anki sevinç anlatılmazdı...30 level olmuştum çekme hileleri falan yeni çıkmıştı 50 k ya satılıyordu
ve 2010 da başladı herşey....Metin2 dosyaları paylaşılarak hamachili serverler açılmıştı çok iyi hatırlıyorum ilk pvp kuranlardanım çoğu kişiyede yardım etmiştim pvp ile birkaç ay uğraştıktan sonra oyunu bırkatım bir baktımki vps denilen şey çıkmış ve öyle yenilikler gelmişti artık saymakla bitmez ve tekrar metin2 ye başladım 75 level bir çarım vardı sonra o ban yedi ve 1 senedir oynamıyorum arkadaşlar şimdi gerçektende hiçbir oyun sarmıyor nedenini bilmiyorum ama silkroad-point blank-darkorbit-knight online-karahan online-wolfteam-rakion online-araf online-s4-jadde yani aklınıza gelebilecek bütün oyunları denedim artık tak etti canıma bir oyuna başlamak istiyorum şuan metin2 nin görselliği olan bir oyun yok metin2 saracak gibi ama şuan durumu çok kötüymüş sanırım herkes bırakmış...Metin2yi indiriyorum şuan sizce tekrar bir hata yapıp metin2ye başlamayımmı yoksa başlasammı çok kararsızım ? arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
ve 2010 da başladı herşey....Metin2 dosyaları paylaşılarak hamachili serverler açılmıştı çok iyi hatırlıyorum ilk pvp kuranlardanım çoğu kişiyede yardım etmiştim pvp ile birkaç ay uğraştıktan sonra oyunu bırkatım bir baktımki vps denilen şey çıkmış ve öyle yenilikler gelmişti artık saymakla bitmez ve tekrar metin2 ye başladım 75 level bir çarım vardı sonra o ban yedi ve 1 senedir oynamıyorum arkadaşlar şimdi gerçektende hiçbir oyun sarmıyor nedenini bilmiyorum ama silkroad-point blank-darkorbit-knight online-karahan online-wolfteam-rakion online-araf online-s4-jadde yani aklınıza gelebilecek bütün oyunları denedim artık tak etti canıma bir oyuna başlamak istiyorum şuan metin2 nin görselliği olan bir oyun yok metin2 saracak gibi ama şuan durumu çok kötüymüş sanırım herkes bırakmış...Metin2yi indiriyorum şuan sizce tekrar bir hata yapıp metin2ye başlamayımmı yoksa başlasammı çok kararsızım ? arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.kardeş bende senin gibiydim aynen bütün online oyunları denedim m2den sonra en son lol türk swrını oynama başladım ama m2kadar zevk vermiyordu geçenlerde tekrar başladım ama elimde hiçbirşey yoktu item-çar vs. bende m2bobu indirip bot çarları kastım oto balık tutuyor istirdye küre bklar fln kasıyorum günde 100m kazanıyorum full efsunlu +9çelik 1t civarında nerdeyse 1haftada swrın en zengini oldum eskisi gibi zevk almaya başladım çünkü artık o yang satıcıları botlar fln yok tabiki eski swlarda yakamoz-sammarra fln ama aşalara 30.swdan aşşağa indiğinde heryer bot yang satıcısı dolu benden sölemesi 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)