DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Karanlık Millet 2.Bilgilendirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sp0oKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

[video=facebook;10152119767145467]http://www.facebook.com/video/video.php?v=10152119767145467[/video]

Dış ses: Uriel eski günlükle sayesinde hikayeyle ilgili başka şeyler de öğrendi. Uriel'i bul ve ayrıntılı bilgi al.

Uriel: Nasılsın? Günlüğü ve içinde 13. ve son sayfayla aniden biten hikayeyi hatırlıyor musun?
Char: Evet, tabi. Yedi kişi Lee Seop ve süvari sınıfından Hwang Tapınağı'na kaçtı ve ümitsizlik içinde yasaklı kara büyüyü yaptı ... Sonunda aralarından sadece biri hayatta kaldı.
Uriel: Doğru. Araştırmalar yaptım ve bunların kutsal kult Ejderha Rahibelerine üye yedi kişinin olduğunu öğrendim. Eski yazılarda bunlardan Karanlık Millet adında teokratik bir halkla ilgisi olduğu yazıyor. Bu yedi Ejderha Rahibesi de bu gizemli millete mi mensuptu acaba? Al, bu parşömeni iyice oku ve sonra tekrar yanıma gel.

Dış ses: Uriel'in araştırmalarına göre yedi Ejderha Rahibesi karanlık millete mensuptu. Sohan Dağı'ndaki eski mezar taşını incele. Karanlık milletin başkenti de buradaymış. Öncesinde tekrar Uriel'le konuş.

Uriel: Hem inanılmaz derecede ileri büyü sanatları hem de Lee Seop'un günlüğüne göre yok edilmiş oldukları gerçeği Ejderha Rahibelerinin gerçekten de karanlık millete mensup olduklarını gösteriyor.
Eski yazılarda bir harita ver. Dikkatlice incelendiğinde karanlık milletin başkentinin gerçekten de Sohan Dağı'nda olduğu tespit edilebiliyor.
Char: Sohan Dağı mı? Orada gerçekten eski bir mezar taşı görmüştüm!
Uriel: Üzerindeki yazıyı da hatırlıyor musun? Hatırlamıyorsun herhalde. Bu mezar taşı bize karanlık millet hakkında önemli bilgiler verebilir. Sohan Dağı'na gidip benim için yazıtın bir kopyasını oluşturabilir misin?

Dış ses: Uriel'in araştırmalarına göre yedi Ejderha Rahibesi karanlık millete mensuptu. Sohan Dağı'ndaki eski mezar taşını incele. Bırada çok eskiden karanlık milletin başkenti bulunmaktaymış...

Devam Edecek...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri