Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Bune Artık Yeter Ya...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TolqaAnac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

@zeyno ; @admin ; @unthinkinq ;

Dalgamı Geçiliyor Bune Ya Bu Arkadaş Toplam 17 Konu Sayısıyla Uzman Oluyor. Yeter Artık 2.Oldu Bu Cok Önem Verdiğimiz İçinmi Böyle Davranıyorsunuz.

Evet Bugün Uzman Üye Olan Arkadaşın Konuları :
http://www.turkmmo.com/tum-paylasimlarim/2288094-azzyldrm-tum-paylasimlarim-rep.html

Buda Benim:
http://www.turkmmo.com/tum-paylasimlarim/1881024-tolqaanac-l-tum-paylasimlarim.html

Neden Uzman Üye Olmadım Maddeleri

Çok fazla kilitli konu sayınız vardır.Bu durumda paylaşım yaparken arama butonunu kullanmalısınız. Kesinlikle Hayır.

Tekrar paylaşımlar yapmışsınızdır.(Genellikle konu kastığınızda aratmadan açtığınızdan dolayı bu sebep görülür.) Kesinlikle Hayır.

Paylaşımlarınız yeterince yararlı olmayabilir. Kesinlikle
Evet

Spam ve flood içeren konularınız olabilir. Kesinlikle Hayır.

Forumda güncel değilsinizdir.(Aylarca paylaşım yapmadan başvurmuşsunuzdur,bu sizin forumla ilginizi gösterir.) Kesinlikle Hayır.

Forum içi konuşmalarınız ve davranışlarınız uygunsuzdur. Kesinlikle Hayır.

Forum kurallarını yeterince uygulamıyorsunuzdur. Kesinlikle Hayır.

Uzman olacağınız bölümle yeterince ilgili değilsinizdir.(Üyelere yardım,paylaşım vb.)
Kesinlikle Hayır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

İnsanın sinirini bozmayın.Ne torpili ? şurda ben ve zeyn0 dahil yüzlerce kişiye yetki vermişizdir hepsi bizim tanıdığımız adamlar mı ? Seçilemeyince torpil diye iftira atmayın kimseye tikimen tolgaanac replicant neschteer ... kaç kez bu yönetime girdiniz yahu torpil mi diyordunuz o zaman.Yönetici oldun be adam ne torpili neyden bahsediyorsun az çok biliyorsundur yönetimi işleyişi ona rağmen yüzsüzlükle iftira atmasını ne çok biliyorsunuz ? Ağzımı açayım illa rezil olun gidin o olacak değil mi? bana oyundan ordan burdan kaç kez sövdün tikimen ? o zamanlar replicant hesabınla yöneticiydin ayrıldın ona rağmen geldim seni tekrar çalıştın çabaladın diye deneme moderatör yaptım hala burda torpilden bahsediyorsun ya ne denir sana.
Benim ağzımı açtırmayın. Hepinizi ne olduğunu biliniyor foruma binbir üyelikle gelip yönetime girip atılanlar, bu işte bir iş var diyen uzmanlar yarın o uzmanlıklarını ararlar özel mesajdan türlü hakaret edipte o uzman aldıklarım şimdi galeyana gelmesin o görevi verdiğim gibi almasını da bilirim.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri