Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

imetin2 yardım lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ömürx1905
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ya arkadaşlar ben oyunda bakıyorum herkes azrail sandıklarını 100 k koymuş nerden buluyolar ta deminden okudum siteye girdim ıd şifre yazdım item shop geldi ama azrail sandıgı yok itemlerin arasında bide millet artırma kagıdı şifresi felen var diyolar bir bilgi verebilirmisiniz.

1. ht tp: //w ww.u plo ad. gen. tr/res im.p hp/s 11/ vw2 epk mq/ ime tin2 giris shop. jpg. ht ml ( boslukları kapatınız 20msjım yokta arkadaslar )
2.h ttp ://w ww.uplo ad.g en.t r/resi m.ph p/s 11/vw2 epk mq/ sho p. jpg .ht ml (boslukları kapatınız 20msjm yok.. )
3.htt p://w ww.uplo ad.g en.t r/res im.p hp/s 11/v w2epkm q/sho pp.jp g.ht ml (boslukları doldurunuz 20msjm olmadıgından koyulmuor lınk)
4.ht tp://w ww. uploa d.g en. tr/res im.p hp/s 11/vw2 epkm q/azra iL.jp g.ht ml (boslukları kapatınız )
5.htt p://w ww.u plo ad.g en.t r/resi m.ph p/s 11/vw2 epk mq/fd fd.jp g.ht ml (boslukları kapatınız )
6.ht tp://ww w.uplo ad.g en.t r/res im.p hp/s1 1/vw 2epk mq/sa nd__kqe ldii.jp g.ht ml (boslukları kapatınız arkadaslar )
kardesım resımlı anlatım bısey demeyecegım resımlerın sıtelerındekı boslukları doldurup aç hersey yazıor resımlerın ıcınde ;)

kardesım sımdı efsun kodunuda verıyorum onuda orda hanı en son gırdıgımız sıte warya qırıs yapdıkdan sonra qırdıgımız olan sonunda 50082 olan.. 50082 yı kaldırıosun bu kodu yazıosun ;)
71085 efsun değiştirme kaqıdı
71084 efsun ekleme kagıdı
70024 5.efsun kagıdı
27992 beyaz ıncı
27993 mavı ıncı
27994 kırmızı ıncı
yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana .. kardesım bu kodları bılıyorum sdece ıstedıgını korda 50082 yazan yere yaz ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri