mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
Hikaye Ekle

Vimana'lar ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Harry P0tteR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 233

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Vimana'lar, binyıllar öncelerin Yüksek Uygarlıkları tarafından, eşsiz ve olağanüstü teknik ve yasalarla işletilen uçaklar ve uzay araçlarıdırlar. Bu uzay araçlarının tekniklerini tanıdıktan sonra, şimdiki teknik uygarlığın hiç de kayda değer bir gelişim göstermemiş olduğuna tanık olacaksınız.Geçmişte, son derece sade ve özgün esaslara bağlı olarak geliştirilen teknik, çağımızdaki bir yıkım ve bozgun amacına dayalı ilkel teknikle karşılaştırılırsa, günümüz ve tarihimiz insanlığının da zihnî düzeyi ve uygarlık anlayışı ortaya çıkar.
Kadim Kutsal Metinler, «Güneş altında yeni birşey yok.» sözünü, boşuna ihtiva etmiyorlar. Çağımızın akıl almaz dejenerasyonu ve sapkın gidişi içerisinde, ortaya çıkarılan yüce semavî gerçekler, hayatı giderek bir iyiliğe ve doğruluğa doğru yöneltmenin derin uğraşısı içerisine giren insanları çoğaltmaya başlamıştır. Ve zaten, Bilgi Çağ, bu, giderek çoğalan ışık insanların ellerinin ve ruhlarının emekleri ile kurulacaktır.
Beşeriyetin şunca teknik buluşları, bir insan organizmasının bir kaç melekesinin gücü, kudreti ve işlevi ile dahî başedemeyecek ve boy ölçüşemeyeeek kadar kısır ve İlkeldir. Bu yapıtta göreceğiniz gi*bi, geçmişte uzay araçları, insan organizmasının biyolojik ve biyo-enerjetik aktivitesi ile de uçma yeteneğine haizdiler. İşte çağımızda en yüce buluş olarak, beşer varlığının keşfine çalışılmaktadır.
Hassas kişi Malcolm Bessent, bir 'Rüya telepatisi' deneyi sırasında, sokralarla ilgili bir 'hedef resim söz konusuyken 'alıcı' süje olarak gördüğü rüyayı şöyle anlatmaktadır:
«Doğal enerji kullanmaya... karşı büyük bir ilgi duyuyordum. Güneş enerjisini kullanmanın bir» yolunu bulduğunu söyleyen biriyle konuşuyordum ve bana bu kutuyu gösterdi... [ki, bu kutu,] enerjiyi üretmek ve depolamak için İhtiyaç duyduğumuz tek husus olan 'Güneş'ten gelen ışığı yakalamak' içindi... Bu öteki kişiyle daha başka birtakım iletişim sahalarını da tartışıyordum ve daha ziyade fikir alışverişi yapıyorduk... O, havada asılı duruyordu ya da [öyle] bir şeydi... Roketler hakkında düşünüyordum... bir 'enerji kutusu' ve... bir 'belkemiği' hakkında... gördüğüm bir rüyayı hatırlıyorum.»
D. Scott Rogo - Parapsychology: A Century of Enquiry,
New York, Dell Publishing Co., Inc., 1975.
Güneş altında yeni birşey yoktur.
Bu söz, bir mükemmel yapı haline getirilmiş Fizik Dünya üzerinde, şimdiki beşeriyetin bulacağı, keşfedeceği, çözeceği herşey ve her sorunun, yüzbinlerce yıldır yeryüzünden gelip geçen çeşitli uygarlıklar tarafından da çeşitli şekillerde bulunmuş ve halledilmiş olduğunun güzel bir ifadesidir. Şimdiki teknik uygarlığımızın daha birçok yüzyıllar sonra bulabileceği yenilik ve buluşlar, çok öncelerden olanca geliştirilmiş halde kullanılmışlardır. Sözgelimi, ilkel aerodinamik yasalarına bağlı olan uçak ve uçuş teknikleri, bizim tekniğimizin derecesinin bir ifadesidir.
Güneş altında yeni olmayan birşey de yoktur.
Bu söz ise, üstteki ilk söz ile çelişiktir, ne varki aşağıda yapılacak yorum bu çelişkiyi ortadan kaldıracaktır. Dünya üzerinden çeşitli çok yüksek uygarlıklar geçtiği için, onlar şimdiki geri maddî uygarlığımızın çok çok fevkinde teknik ve bilimlere ulaşmışlardır. Bizim uygarlığımızın keşfedeceği hiçbir şey, dünya için yeni, olmayacaktır. Fakat, bizim uygarlığımızın bulacağı herşey, bu uygarlık beşeriyeti için yeni ve ilk olacaktır.
«Güneş altında herşey yeni ve eskidir.»
Belirli bir evrim ve şuur düzeyine yükselen varlıklar için, bu evrim seviyesinin kapsadığı herşey eskidir, fakat o evrim ve şuur seviyesine henüz yükselmemiş ve yükselme yolundaki varlıklar için ise, ilk gördükleri ve keşfettikleri şeyler yenidir.

Etkileyici baştan sona okudum...
Eski çağlarda neler yaşandığına dair sadece tarihi bilgilerde başka elimizde başka bir bilgi yok...
Eski çağları araştırmak eski tarihi uygarlıkların teknolojilerine ulaşmak gerçekten güç verici bir çalışma ve araştırma gerektirir...
Sunum ve paylaşım için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri