xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Tr Tipi Filesli Bir Sunucu Arıyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mgars43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 680

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

En Yüksek Zırh Mavi Çelik Olacak.

Mavi Çelik Yapmak İçin Ejderhaya Çıkılacak (beran-setaou) [Kristal oda şifreleme sistemi olacak]

Saçma sapan yeni silahlar zırhlar v.s olmıcak files sade olacak ve kesinlikle lag yapmayacak.Uyku modu saldırı vs olmuyacak

Biyolog görevleri sorunsuz olacak.

Sorunsuz bir panel + pack olacak

Bu özelliklerde bir ys belgeli, vergi levha numaralı bir bilişim arıyorum.
Alta fiyat belirtin. Referans belirtin.!

kardeşim sana açık ve net konuşayım ben www.elvanmt2.com un sahibiyim serverımda ortalama 400 online var haftasonları aktif 4 CH açık ve sanal sunucudayım şimdiye kadar bir kapanma atma veya saldırı sorunu yaşamadım firmamwww.atasunucu.com turkmmo atıp tutmuşlar inadıma akıllıbilisimden taşıdım serverımı sahibide karakterli fefkalede insan 1 aydır sorunsuz hizmet alıyorum kendisinden çokta iyi bir dost arkadaş olur sen yokken bile oyununu devamlı takip eder en ufak birşeyde yardımcı olur müdahale eder. sana tavsiyemdir pişman olmazsın. inanmıyorsan elvanmt2.com a gir nickini pm at yanıma çekeyim konuşalım. telefonla ulaşabilirsin 5350785956 ismi hasan elvan osman tavsiye etti dersen yardımcı olacaktır. Kaybedecek birşeyim yok diyorsan bir görüş kardeşim anlatılanlar gibide değil bu insanlar allah başımızdan eksik etmesin. iyi arayışlar kardeşim herşeyi değerlendir tüm firmaları.

En Yüksek Zırh Mavi Çelik Olacak.

Mavi Çelik Yapmak İçin Ejderhaya Çıkılacak (beran-setaou) [Kristal oda şifreleme sistemi olacak]

Saçma sapan yeni silahlar zırhlar v.s olmıcak files sade olacak ve kesinlikle lag yapmayacak.Uyku modu saldırı vs olmuyacak

Biyolog görevleri sorunsuz olacak.

Sorunsuz bir panel + pack olacak

Bu özelliklerde bir ys belgeli, vergi levha numaralı bir bilişim arıyorum.
Alta fiyat belirtin. Referans belirtin.!

Merhaba Beyfendi ;

Msn : root@adarbilisim.com

Sitemiz : www.adarbilisim.com

Files Özellikleri : www.adarserver.org

Metin2 Admin Panelimiz : www.acp.adarserver.org

Msn Adresimizi Ekleyin Görüşelim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri