Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mars Bakımı Nerede ? Ve Birazda Duygu Ve Düşünceler
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Mars üvey evlat mı ? Neden en sona bırakıldı ya da yapılmadı veya yapılmayacak ?
Söz konusu bakımlar 2-3 ay rötarlı bir şekilde oldu ama neye göre oldu ? Server sıralamasına göre mi değil. Hata oranına göre mi ? Edit oranına göre mi ?
Server 5 dakika kapalı kalıyor ama yapılan bakımlar 5 dakika tabiyki sürmüyor bunun bilincindeyiz belkide buradaki iki cümle cevap yazmayı bile beceremeyen moderatör arkadaşlardan daha fazla farkındayız. (bu moderatörler yazımı okumadan mesaj altına sabredin yada özel mesaj atın diye yazanlar)
Yoğunsunuz çok iş var iyi güzel hoş ama "mars" bakımı atlandı. İlk gün iki server bakıma girdi ikinci gün tek server üçüncü gün boş geçti. Eee, peki yarın, öbür gün, artık bunun garantisi kim verecek. Haftalardır hatta aylardır "bugün yapılır yarın yapılır admin oraya onu yazdı hııı o zaman haftaya yapılacak bugdan çıkacağız yaşasın." Bunlar sıktı artık insanı.
Daha öncede yazdım yineliyorum. TURKMMO bir marka haline geldi. Oyunun içinde çeşitli miktarda paralarda dönüyor (TURKMMO değil MMOMT2 den bahsediyorum) edittir reklamdır vesaire vesaire ama karşılığını alabiliyormuyuz bilmiyorum. Hiç olmazsa belirli bir düzen içinde yürümeli bazı şeyler. Bakım bir yıl sonra yapılacak serveri sileceğiz şu tarihte şurada diye yazın ama elde somut birşeyler olsun razıyız. Ayrıca bunu yapmanın çokta zor olmadığı kanaatindeyim.
Ayrıca biz gerizekalıyız aptalız admine özel mesaj atmak aklımıza gelmiyor değil mi bazı moderatör ve bazı boş kafalı mesaj kirliliği yaratan arkadaşlar.
Sabredelim değil mi ? O sabredin diyen çoluk çocuğuda gördük saat başı konu açtığınıda. Bir gün beklediği zaman ortalığı ayağa kaldıranıda. Kaç aydır bekliyoruz farkındamısınız sabırlı paşalar ? (Bu arkadaşlara söylüyorum bakın rica ediyorum atlamayın konuya)
Diğer sorunlara artık değinmek istemiyorum.
Artık bazı kişilerden birşeyler bekliyoruz. Moderatör gm vesaire neyse artık o yönetim kadrosunun kalitesindeki ortalamayı düşürenlerle yolun ayrılması gibi. Oyundaki bakımlar, hileler, buglar, site paneli vesaire vesaire...
Neyse okuyanlara teşekkürler. Herkese iyi oyunlar iyi forumlar.
Aynen katılıyorum kardeş bende 2 aydır bekliyorum çarım bugta haftaya haftaya diyerek oyaladılar sonra bakım yapıldığını duydum baktım mars sadece bakıma girmemiş diğer serverler bakımı yapılmış. en azından somut bir cevap verseler ona göre hareket edeceğiz. Artık o kadar çok bug sorunu oluyor ki çoğu kişi oyunu bıraktı bile.
diğer serverlara bakım bonusların süresi bittiği için yapıldı o süreler uzatıldı. genel bakım hiçbir servera yapılmadı. GEnel bakım yaptığımızda zaten ne bug sorununuz kalacak ne başka birşey. Daha öncede yazdığım üzere benim bazı işlerimin aksamasından ve vakit bulamamamdan kaynaklı bukadar aksadı. Yakın zamanda büyük bir bakım yapacağız.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)