noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

oLumLe_danS* Satilik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [ORmanC-ı-*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

artistte bak çıplak keserim diyo :P:P

ߣNiM 3 ay önce bir karekter yarattım 95 lwl yaptım ozaamanlar 3000 hp oluodu şimdi çift el %15 ve kılıç savunması %15 3000hpli 10 Kritikli aykkabı kolyeler yapıştım ve şifresini unutmuştum 6-7 günönce şifre aklıma geldi ve girdim başkasına gösterdigimde sen hiLecisin felan demeye başladı ne kadar anlatsamda anlamıolar şimdi bu beLadan kurtulmaaak için ne yapmalıyım ki ve herşeyim 3000 Hpli 10 Kritik 10 Delici %15 çift el ve kılıç savunmalı çeligim bile öyle mmomt2 de hep oynuodum kapandıgında charlar silinmiş ve benim ve bazı şanslı karekterler silinmemiş şimdi tam oynuyucam ama çok donuor eskisi gibi olsa daha iyi olur bana göre elbet bunu isteyen ßiR çok arkadasımızda vardır!... keske şimdiki baqımdan çıkınca eskisi gibi olsa bana katılanlar var mı acaba???

yaf ormancı sni merak ettim vala satmada oyun acılınca bi ws atalım sonra istersen satarsın olmazmı? :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri