SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Pro Evolution Soccer 2013 | K4n4nca

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan k4n4nca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

hayırlı olsun bende indircem hafta sonu

Herkes Pes 13 Bu sefer kötü olmuş diyor Fıfa yı daha çok tavsiye ediyorlar Ama Ben Sana Keyifli oyunlar dilerim güle güle oyna :)

Hayırlı olsun demek içimden gelmiyor afedersiniz ama siz hala zamunda'ya dayanıp tracker arıyacaksınız. Gidenler var mı bilmiyorum. Gördünüz GameX fuarını, bizim ülkede ne gibi bir oyun etkinliği olabilir ki. Torrent almış başını gidiyor. Biz salakmıyız gidiyoruz oyun alıyoruz, konsol alıyoruz. Ben bir ayda ne kadar para harcadım oyun için. Bende bilirim torrent indirmeyi " aaa bak bugün Left 4 Dead 2 indireyim o sabaha kadar insin, yarında MoH indireyim, hahah onlar salak onlar para veriyor ben burdan indiriyorum. " Arkadaşlar afedersiniz ama böyle bir zihniyetle Türkiye'de oyun ile ilgili ne etkinlik düzenlenir nede oyunlar Türkçe olur. Bana söyleyin kaç kişi gidip te Mount & Blade Warband aldı ? ya Türk oyunu ya Türk. D&R'da 10 TL ya 10. Afedersiniz ama bir evde bilgisayar ve sınırsız interneti varsa o parayıda verir. Destek için verir. Amerika'ya bakın oyunlar ilk orada çıkıyor haksızmıyım ? Oyunların hepsi İngilizce. Diyorsunuz ki "e işte İngilizce Dünya dili." alakası yok. Oyunlar hangi ülkede okadar çok satılırsa yapımcı diyor aa bu ülke oyunlara karşı ilgili bu ülkenin dilini eklersem daha çok satarım diye düşünüyor. Haksızsam veya sürç-i lisan ettiysem affola.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri